Nøkkelinformasjon

Priser
3 690 000 - 3 990 000
Antall rom
3-4
Areal
163-176 kvm
Adresse
Parallellen 23, 9360 Bardu
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
6
Antall ledige
6

Ta kontakt for mer informasjon

Meld interesse her

Rom for det gode liv

Nå kan du sikre deg en flott bolig i Parallellen – i et boligfelt som ligger kun noen hundre meter fra Setermoen sentrum i Bardu. Her får du flotte solforhold og storslått utsikt på kjøpet.

Parallellen er et etablert nabolag hvor innbyggerne setter tilhørighet og trivsel i sentrum - nettopp fordi et hjem er så mye mer enn bare et hus. I Parallellen skal det være plass til alle og kunne tilfredsstille dine behov for en enklere hverdag med kort vei til det meste. Området er meget barnevennlig, her kan barna leke fritt i trygge omgivelser. Det er kort vei til flere barnehager, og både skole og svømmehall ligger i nærområdet. Er du i tillegg glad i friluftsliv ligger turterrenget rett utenfor stuedøra. Området ligger flott til mellom storslagne fjell ogelver, og kan i tillegg smykke seg med kort vei til flotte Rohkunborri nasjonalpark.

Altevatnet i Indre Troms er en av Norges største innsjøer og området rundt er et yndet hytteområde i tillegg til å være en av landsdelens best bevarte villmarker.

Avstander
900m til sentrum /Setermoen)
600 m til 2 barnehager
500 m til skiløype
2,5 km til skole
2,5 km til idretts- og svømmehall
6 km til alpinanlegg

30 km til Bardufoss lufthavn
73 km til Narvik og Finnsnes
100 km til Evenes lufthavn
140 km til Harstad
180 km til Tromsø

Et hus i rekke

Her skal det bygges to ulike typer hus i rekke. Boligene er gjennomarbeidet og har flere likhetstrekk – de er praktiske, moderne og fleksible med plass nok til å være sammen, og til å være litt for seg selv. Planløsningene er åpne og du kan enkelt tilpasse rommene til det du har mest behov for, om det er et ekstra soverom, arbeidsplass eller lagring. Nye boliger som dette har dessuten moderne løsninger for både isolasjon, ventilasjon og oppvarming – noe som sikrer et godt inneklima og energibesparende løsninger. Med ny bolig slipper du å tenke på vedlikehold og oppussing, og kan nyte tiden til andre ting. Her ligger alt til rette for at familiens husdrøm kan bli virkelighet.

 

Palett 1

Tre lyse og luftige boliger over 3 plan. Husene har en smart og praktisk planløsning, med garasje i underetasjen og to etasjer med store luftige rom. I 2. etasje finner du blant annet fire soverom og to bad. Hovedetasjen består av en åpen kjøkken- og stueløsning med store vindusflater som gir boligen en ekstra dimensjon av luft og lys. Her er det lagt til rette for høy trivsel i en bolig med en flott fasade og gode løsninger.

Fra gangen i første etasje kommer du inn i den åpne løsningen mellom stue og kjøkken som legger til rette for muligheter til å innrede og benytte arealet slik man helst ønsker. Her er det i tillegg et bad, samt god plass til lagring med en egen bod. Fra stue- og kjøkkendelen er det utgang til uteareal på bakkeplan på den ene siden og en ekstra balkong på den andre siden. Andre etasje består av soverom og bad, der det ene soverommet enkelt kan gjøres om til en ekstra stue eller arbeidsrom. Her er det også utgang til egen balkong som gir skjerming til utgang i 1. etasje.

Innhold
U. etasje: Garasje, bod, gang, vaskerom
1. etasje: 4. soverom, bad, gang.
2. etasje: Kjøkken, stue, gang, bad og bod.

U. etasje: BRA 38,0 kvm
U. etasje: P-rom 15,4 kvm
1. etasje: BRA 62,6 kvm
1. etasje: P-rom 62,6 kvm
2. etasje: BRA 62,6 kvm
2. etasje: P-rom 62,6 kvm
BRA totalt: 163,2 kvm
P-rom totalt: 140,6kvm

Palett 1: Kvaliteter du kan glede deg over i ditt nye hjem

 • Nøkkelferdig
 • Romstore boliger med plass til hele familien
 • Store vindusflater og mye lys
 • Balkong og uteareal tilhørende boligen
 • Skjermet uteareal (tilhørende boligen)
 • God lagringsplass
 • Eikeparkett
 • Flislagt gulv på bad og vaskerom
 • Moderne HTH kjøkken
 • Flott peisovn
 • Varmekabler i alle våtrom samt gang, stue og kjøkken
 • Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
 • Komplett sentralstøvsugeranlegg
 • Garasje
 • Planert og gjennomarbeidet uteareal
 • Adkomstveier og biloppstillingsplass er asfaltert og utarbeidet

Palett 3B

Dette er romslige boliger med en god og praktisk planløsning over to etasjer med luftig hems. Det er totalt tre soverom og to bad i boligen.
Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir ekstra takhøyde og med store vindusflater i tillegg gir dette flott gjennomlysning i hovedetasjen. Fra hovedetasjen er det også direkte tilgang til uteplass på bakkenivå.

I underetasjen finner du et større baderom, bod/vaskerom og to soverom. I tilknytning til det største soverommet ligger det også et stort garderoberom/walk-in-closet. Inngangspartiet til boligen er overbygd og har egen carport som gir fin skjerming til privat uteareal mellom boligene. Boligens gode planløsning gir flere gode alternative løsninger og åpner opp for at noen rom kan benyttes til ulike formål, enten som et ekstra soverom eller kombineres på andre måter.

Hemsen er lys og luftig og gir boligen et ekstra rom og flere bruksmuligheter. Den kan benyttes som plass for gjester, Tv-stue eller kanskje som et lekerom for barna. Takhøyden som hemsen tilfører gir rommene mer lys og en luftig romfølelse.

Innhold
1. etasje: Gang/vindfang, stue,
kjøkken, 1 soverom, bad, gang, bod.
2. etasje: Gang, 2 soverom,
garderoberom, bad, bod/vaskerom.
Hems
Carport

U. etasje: BRA 60,3 kvm
U. etasje: P-rom 60,3 kvm
1. etasje: BRA 84,3 kvm
1. etasje: P-rom 62,6 kvm
Hems: BRA 31,8 kvm
Hems: P-rom 31,8 kvm
BRA totalt: 176,4 kvm
P-rom totalt: 154,7 kvm

Palett 3B: Kvaliteter du kan glede deg over i ditt nye hjem

 • Nøkkelferdig
 • Romstore boliger med plass til hele familien
 • Ekstra takhøyde og hems over stue og kjøkken
 • Skjermet uteareal (tilhørende boligen)
 • God lagringsplass
 • Eikeparkett
 • Flislagt gulv på bad og vaskerom
 • Moderne HTH kjøkken
 • Flott peisovn
 • Varmekabler i alle våtrom samt gang, stue og kjøkken
 • Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
 • Komplett sentralstøvsugeranlegg
 • Carport
 • Planert og gjennomarbeidet uteareal
 • Adkomstveier og biloppstillingsplass er asfaltert og utarbeidet

Dokumenter

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Nordbohus Midt Troms AS
Telefon
Adresse
Fogd Holmboes gate 142a, 9360 Bardu

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18