Kjekk bustad i roleg nabolag

Storehamn er et rolig og barnevennlig byggefelt, med kun 5 minutter gåavstand til barnehage.

Feltet ligg på vestsida av Finnøy i fritt landskap med fine turområder med fantastisk solnedgang i vest.  Det er 5km til Judaberg som er "bydelsenter" med servicetorg Stavanger kommune, dagligvare, post, frisør, pizza, barnehage og skule.  Med bil gjennom Finnfast er Stavanger sentrum 35 minutt unna men Judaberg har også god hurtigbåtforbindelse som gjer reis til Stavanger eller vidare innover i kommunen til ei dagleg festreis gjennom øyriket. Det er båthamn i Steinnesvåg men utbyggar har også tilgang til båtplassar på Judaberg.

Nøkkelinformasjon

Priser
Tomt 1.200.000 til hus 3.990.000,-
Antall rom
3
Areal
162 kvm
Adresse
Storehamn 26-28
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
1
Antall ledige
1

Ta kontakt for mer informasjon

Stephan
Stephan Dickinson
Dagleg Leiar
90872546
Meld interesse her
Stephan
Stephan Dickinson
Dagleg Leiar
90872546
Asgeor
Asgeir Ladstein
Prosjektleiar
95894621
Ladstein Bygg as
Telefon
Adresse
Steinnesvåg 40

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18