Nøkkelinformasjon

Priser
Frå kr 2.590.000 - 2.990.000
Antall rom
3 soverom
Areal
95,2kvm
Adresse
Øvre Hauskjeneset 2A-6C
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
2

Ta kontakt for mer informasjon

Stephan Dickinson
Stephan Dickinson1
Selgar
90872546
Meld interesse her

Innhaldsrike rekkehus med 3 soveron midt i øyriket!

Flytt inn i vakre omgivelsar landleng til men likevel også rett ved "bydelsenter" Judaberg!  Tidlegare Finnøy kommune nå "Bydel" i Stavanger har ca 3200 innbyggerar på heile 16 grøne øyar.  Perlene i Ryfylke!  Her er turterreng eller båtplass for å nyte det gode liv!  Finnøy er ein god stad å leva!.

Rett ved er det barnehage, barneskule, ungdomskule, fleirbrukshall, bedegysm bibliotek, tannlege, helsesenter, kommunalt informasjontorg, Coop Extra, bolomsterbutikk, pizza, røyrleggar, elektrikar, frisør og lokalbladet Øyposten.

 

 

 

Stephan Dickinson
Stephan Dickinson1
Selgar
90872546
Asgeir Ladstein
Asgeir Ladstein
Prosjektleiar
95894621
Ladstein Bygg as
Telefon
Adresse
Steinnesvåg 40

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18