App viser hvordan huset blir på tomta - augmented reality

Alt du trenger er en telefon eller tablet, og en åpen plass å se huset på
Etter å ha lastet ned Nordbohus AR-appen i google play eller apple app store så kan du åpne den og velge det huset du vil plassere ut på tomten
Når huset er plassert på tomten kan du spasere rundt huset og se på det, og du kan til og med gå inn og kikke ut. Men pass på så du ikke snubler :-)

Mange av kundene våre synes det er vanskelig å skjønne hvordan huset vil se ut på tomta. Det å bygge visningshus i hele landet kunne vi ha gjort, men det ville blitt veldig mange hus… Derfor landet vi på å lage en app som visualiserer huset på tomta.

Last ned appen, velg hus og plasser det på tomta. Du har mulighet til å gå ut og inn av huset. Det er fritt fram å navigere rundt og plassere huset på nytt om det la seg litt rart ved første klikk. Prøv deg frem. Du kan i tillegg plassere en miniversjon av hvert hus på kjøkkenbordet ditt, eller der du vil.

Se hvordan Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, plasser huset på «tomta».

Vi er gjerne med deg hele veien

Våre lokale forhandlere hjelper deg gjerne med valg av hus, tilpasninger og blir gjerne med på tomta for å plassere huset i AR. Kontakt din lokale Nordbohusforhandler.

Android:
Last ned appen i GooglePlay

 

Apple IOS:
Last ned appen i Appstore

 

Hva er AR?

AR står for augmented reality, ofte kalt utvidet virkelighet på norsk. Her erstatter man ikke alle synsinntrykk, men legger et lag med digitalt tilleggsinnhold oppå et bilde, gjerne levert direkte fra et kamera.