Salgsprosessen

Valg av leverandør av ny bolig handler om tillit og trygghet

I Nordbohus Innlandet har vi mer enn 35 års erfaring med realisering av drømmen om egen bolig til hundrevis av fornøyde kunder i Innlandet.

Vi dekker Innlandet

Nordbohus Innlandet består av til sammen fire avdelinger, Gjøvik, Ringsaker/ Hamar, Lillehammer og Vinstra.

 

Hvorfor dedikerte boligrådgivere?

Det å skulle bygge sin egen bolig er noe de fleste gjør bare en gang i livet. Da er vår erfaring at det er helt avgjørende å ha en ressursperson tilgjengelig som kan bistå med å gi råd, bidra med kompetanse, innsikt i det byggtekniske og arkitektoniske og ikke minst kreativitet i prosessen for å komme fram til et godt resultat sammen med dere som kunder. 

Lokaler på Vinstra

Hva du som kunde får ved å velge Nordbohus som din bolig leverandør

  • Vi deler av vår lange erfaring når det kommer til valg av bolig.
  • Vi gir råd og veileder dere gjennom hele prosessen.
  • Vi vurderer mulighetene som tomtens beskaffenhet gir.
  • Vi bidrar til å finne huset som passer deres behov og tomten deres.
  • Vi bidrar med en økonomisk vurdering og sammen med dere utarbeidelse av kostnadsoverslag.
  • Vi utarbeider tilbud hvor også kostnader som gravearbeider, byggestrøm og andre kostnader som normalt ikke blir presentert av boligleverandører, blir synliggjort for å gjøre det enkelt å ta stilling til for kundene.
  • Vi bidrar til å sikre at det blir en realistisk prosess som er avstemt med dere som kunder.
  • Sammen med våre dyktige byggeledere og lokale tømrere realiserer vi husdrømmen for dere.

Interiørbilde

 

Med erfaring fra salg av boliger siden 1994 er min erfaring at noe av det viktigste for våre kunder er boligrådgiverens evne til å skape trygghet, forutsigbarhet for våre kunder.

 

Anders Prøven, Boligrådgiver i Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik 

 

 

Lokale tømrere

Les mer om fordelene med å kjøpe ny bolig her.

Råd til deg som vil bygge nytt hus

- Velg en boligleverandør med godt renommé og som har vært lenge i bransjen. Det handler om å ta det trygge valget, selv om det sjelden er den rimeligste løsningen. Det å ha en boligleverandør som følger opp også etter overtakelse og som legger yrkesstoltheten i boligen din betyr enormt mye. 

 

Vårt mål

Vårt overordnede mål er å bidra til å sikre at det å bygge hus oppleves trygt og forutsigbart. Kort sagt så skal en bolig levert fra oss oppleves å være «Bygd for å vare».

Utsikt Smørvika

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18