Rehabilitering

Vi tar på oss små og store oppdrag innen rehabilitering, restaurering og oppussing. 

Våre dyktige håndverkere utfører alt fra større tilbygg, bytting av dører, vinduer, gulv og kledning. Vi renoverer baderom og utfører takomlegging.

Koordinering av andre fagområder som rørlegger, flislegger og elektriker, skjer igjennom våre ansatte byggeledere. 

På vår referanseside ligger noen av prosjektene vi har utført. 

Du kan lese mer om rehabilitering, ombygging og tilbygg i vårt magasin: Nordbohus og leverandører ROT magasinet (fagtrykk.no)

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud: 

IMG_7270.jpg

Bjørn Solbakken

Tlf: 97 65 53 21

Mail: bjorn@follobyggeiendom.no 

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18