RESERVERT, Vardane 147, Hilland Vest

Prosjektert funkis enebolig med sol, sjø og utsikt.

Her kan du leve det gode liv i Vardane som er et etablert og attraktivt område på Hilland vest i Lindås kommune. Boligen ligger sør/vest vendt og har meget gode solforhold. Fantastisk sjøutsikt til Tjuvholmen, Håøyna og Hagelsundet.
Kort vei til barnehage, barneskole og butikk. Gode bussforbindelser til Bergen samt hurtigbåt fra Knarvik kai. 8 minutter kjøring til Knarvik Senter med alle service tilbud og ca. 35 minutter til Bergen sentrum.

Kuba variant er et egenartet hus på 2.etg med rene linjer og funksjonelle løsninger. Store vindusflater fyller oppholdsarealene med lys og skyvedør fra stuen i hoved etasjen leder deg ut på takterrassen på hele 45m2.

Boligen leveres med gode moderne kvaliteter. Inneholder bla 4 soverom, walk in closet, 2 bad, stor og luftig stue med store vindusflater og åpen kjøkkenløsning.

Det er mulighet for å sette personlig preg og påvirke kvaliteter og utførelser.

Uten bilde
Rune Kristoffersen
Bolig selger
92685032
Villanger & Sønner AS
Telefon
Adresse
Kvassnesvegen 45

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18