""

Mikrohus - Vikaneset

Mikrohus med stor takhøyde og smarte oppbevaringsløninger!
Drømmer du om en enklere, mer bærekraftig og mindre materialistisk livsstil? Da kan et mikrohus være midt i blinken for deg! Dette er en enebolig på 30 m2 med opptil hele 4 sengeplasser, plassert på naturtomt på Vikaneset i Skjold. Velg mellom 3 forskjellige planløsninger. Rask byggeprosess!

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra 2 100 000
Antall rom
1
Areal
30
Status
Salget er igang

Ta kontakt for mer informasjon

Elisabet Berge, TG Bygg
Elisabet Berge
Salgskonsulent
971 03 788
Meld interesse her

Beskrivelse

Kvaliteter ved mikrohusene i vår standard leveranse:

 • Store vindusflater som gir en meget god romfølelse og slipper inn mye dagslys
 • Luftig stue/kjøkken med over 3m takhøyde
 • Varme i gulv på bad
 • Opplegg for vaskemaskin på bad
 • Ingen betaling før overtakelse
 • Rask byggeprosess!

Det finnes flere tilvalgsmuligheter for innvendig løsning, du kan blant annet velge mellom 3 ulike planløsninger som gjør at du får formet eneboligen slik at den passer best til akkurat ditt behov. Boligene blir i utgangspunktet levert uten innredningspakker men spesialtilpassede løsninger på kjøkken, og ulike skap- og garderobeløsninger i stue, inngangsparti, soverom og bad kan kjøpes med boligen. Bildene i annonsen illustrerer boligene med innredningspakker. Ta kontakt for pristilbud på de ulike løsningene!

Selv om boligene er små går dette på ingen måte ut over komforten, her får du stor takhøyde og kan sette inn smarte oppbevaringsløsninger som gjør at det føles både romslig og luftig å bo der. Det finnes mange fordeler med å eie en liten bolig! Den har minimallt med vedlikehold og den har som regel lavere kostnader knyttet til oppvarming, kjøling og strøm, og den krever også at du er mer bevisst på hva du eier. Å redusere antall eiendeler og bo på mindre plass kan føre til en følelse av ro og enkelhet samt redusere stress. 

Sjekk ut Finn-annonse HER.

Om Vikaneset

 • Variert bosetting med mange hyggelige folk i ulike aldrer.
 • Kort vei til barnehage, skole og idrettsanlegg.
 • God og sikker gang- og sykkelveg til sentrum og heile bygda.
 • Flere flotte tur og aktivitetsområder.
 • Kort vei til Isvik med butikker, frisør og legesenter.

Hvorfor velge mikrohus?

Bærekraftig design: Våre mikrohus er designet med fokus på bærekraft og energieffektivitet. Vi bruker resirkulerte materialer og innovative løsninger for å minimere miljøpåvirkningen.

Skreddersydde løsninger: Vi skjønner at hver enkelt kunde har ulike behov, derfor tilpasser vi våre mikrohus etter dine ønsker og behov.

Enkelt å vedlikeholde: Mindre plass innebærer mindre vedlikehold. Det tar mindre tid og krefter å rengjøre og ta vare på en liten bolig, noe som kan frigjøre tid for andre aktiviteter. Et mindre hjem betyr også mindre plass til å samle opp unødvendige gjenstander, som igjen kan hjelpe deg med å opprettholde en mer organisert og ryddig livsstil.

Funksjonalitet: Til tross for størrelsen, kompromisser vi ikke med funksjonalitet. Våre mikrohus er smart designet for å utnytte hver centimeter optimalt, med innovative oppbevaringsløsninger og multifunksjonelle møbler.

Estetikk: Vårt designfokus sikrer at mikrohusene våre ikke bare er funksjonelle, men også vakre å se på. Du kan velge blant ulike planløsning, stilarter og finish for å matche din personlige smak.

Minimalistisk livsstil: Våre mikrohus oppmuntrer til en livsstil med færre eiendeler og mer tid til det som virkelig betyr noe. Du kan frigjøre deg fra unødvendige forpliktelser og fokusere på å skape minner.

Elisabet Berge, TG Bygg
Elisabet Berge
Salgskonsulent
971 03 788
Nordbohus TG Bygg AS
Telefon
Adresse
Frakkagjerdvegen 195, 5563 Førresfjorden

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18