Verkstedbakken - med mye sol, nærhet til havet og sentrum

Verkstedbakken på Søndre Stokmarknes blir et nytt boligfelt helt nede ved havet, tre hundre meter fra det nye sykehuset og bare syv hundre meter fra sentrum av Stokmarknes. Det gir deg nærhet til alt du trenger: Skole, barnehage, butikker, trenings­studio, sykehus, rådhus, kafeer og opplevelser.
De femti boenhetene kommer nær havet i en ­terrassert bebyggelse som gir sol og utsikt til alle. Byggetrinn 3 er nå for salg. 
Det er her ulike leiligheter fra 70 til 90 kvadratmeter i småhus og alle har store vindusflater som utnytter lys og utsikt på en perfekt måte. Det samme gjør terrassene mot havet og uteplassene på baksiden. Alle leilighetene har carport. Det blir bygd en egen marina med båtplasser og sjøboder. Det legges til rette for båtopptrekk og felles sløyebod. Spesielt tilrettelagt  for de som liker havets muligheter med båt eller kajakk. Med husbankfinansiering har du nå en unik mulighet til å skaffe deg drømmeboligen til en ­overkommelig pris!

Link til prosjektets hjemmeside

Nøkkelinformasjon

Antall rom
2-3
Areal
70-90 kvm
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
0
Antall ledige
0

Ta kontakt for mer informasjon

Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Markedsansvarlig
920 28 917
Meld interesse her

Finn roen ved havet - og lev lenger!

Du er ikke alene om ønsket om å bo nær havet. Og når gir Verkstedbakken deg en etterlengtet mulighet.

Havet har en magisk tiltrekningskraft.

Du blir roligere og mer avslappet. Synet av og møtet med havet oppleves forfriskende. Det du ser skifter stadig med lys og vind. Havets evige bølger gir deg den ro som du har lenget etter.
I følge en større engelsk undersøkelse er folk som bor ved havet sunnere og lever lenger, rett og slett fordi de føler seg roligere.
Hele 48 millioner mennesker i Storbritannia deltok i denne undersøkelsen som ble utført av The ­Peninsula College of Medicine and Dentistry i 2012.

Midt i matfatet

Når du bor på Verkstedbakken er du også bare ­meter eller minutter fra ett av verdens beste matfat!

Hadselfjorden og Eidsfjorden har et utall av ­fiskeplasser og spennende fiskesorter. Fisk som har fått en posisjon som den beste råvaren for de lekreste gourmet-retter.

Flyndre, kveite, hyse og sei er det flust av i Hadsel­fjorden og Eidsfjorden. Utenfor Gjæva er det storsei og biter den ikke der drar du bare inn mot Brottøya og Hoholmen der du er garantert fisk.
Utenfor Skagen er det mye kveite og flyndre. Utenfor Klubba og i Eidsfjorden mot Bø står det mye storsei og ikke minst den sjeldne ueren.

Vel på land tilbereder du fisken i sløyeboden som blir etablert ved marinaen. Den skal inneholde innlagt vann, avløp, gode sløyebord og toalett. Så kan du servere fersk, sjølfisket mat til familie og venner ledsaget av de gode historiene om «haillet» og «storingen» som sleit seg like før ripa! Bedre ramme for en fin sosial kveld finnes neppe!

Verkstedbakken har så mange fordeler

  • Panoramautsikt og solrikt
  • Nærhet til det meste av det du trenger
  • Du sparer tid på å slippe snømåking, plenklipping og vedlikehold
  • Svært gunstig finansiering og energi-besparende løsninger
  • Nytt er nytt – det gir en helt spesiell god følelse

Du blir en del av historien

Det sies at fremtiden blir best når du kjenner historien.

Det er i hvert fall slik at det å bo på et sted som har en historie og en identitet gir deg følelsen av å være en del av noe, en fortsettelse på noe som har vært her før.

På Verkstedbakken har Stokmarknes Mekaniske Verksted reparert trebåter helt tilbake til 1916. De gamle bildene forteller om et yrende liv med forventning om gode dager på havet. Her klatret ungene i riggen på ishavs-skutene som lå ved kai og her arbeidet legender som «Støyperi-Olsen» i en av de mange verkstedhallene som verkstedet hadde.

Da verkstedet ble etablert var den samlede ­Vesteråls-flåten på 600 motoriserte fiskefartøyer og 24 fiskedampere. Og behovet for Stokmarknes Mekaniske Verksted var stort. Her laget man også blokkene til den kjente Bønes-motoren som ble produsert på Sortland.
Det er denne nærheten til det viktige havet og en spennende historisk bedrift som gir ­Verkstedbakken en ekstra sjel. Du blir en ­fortsettelse av historien på Verkstedbakken.

Flott marina med sjøhus og sløyebod topper opplevelsen

Verkstedbakken får en egen marina. Og ikke bare det; her er også opptrekksmuligheter for båtene, du kan kjøpe en egen liten sjøbod for fiskeutstyr og annet utstyr og her blir felles sløyebod!
Du kan rusle ned i marinaen, ta ut båten og  dra på havet for å fiske, eller bare ta en kosetur med båten eller kajakken  i nærområdet til kjente steder som Raftsundet, Trollfjorden, mot yttersida av ­Vesterålen eller til Lofoten.
Marinaen vil forlenge utearealene, og sammen med havet og fjellene være garantien for at den panoramautsikten du ser vil være i kontinuerlig endring.

Der alpene stuper i havet!

Naturen har vært gavmild med Vesterålen.
En region som bindes sammen av høye fjell, fjorder, sund, øyer og storhav på en måte som har inspirert
forfattere og malere gjennom århundrer. Det er lyset, fargene. Horisonten og naturen som veksler gjennom
de fire årstidene på en ­spektakulær måte. Der alpene stuper i havet.

Fra Verkstedbakken ser du flere fjell-perler. Rett frem ser du Hallartinden på Langøya. Den er bare 530 meter høy, men er et ettertraktet ­utsiktspunkt.
Til høyre ser du Møysalen som er Hinnøyas høyeste fjell med sine 1262 meter over havet. Møysalen ble nasjonalpark i 2003 og er omgitt av Lille Møya og Store Møya.
I bak-kant av husene ligger 503 meter høye Storheia som er et enkelt tilgjengelig og populært turmål både sommer og vinter.

Husbanken gir svært gunstig finansiering

Verkstedbakken er et prosjekt som er godkjent av Husbanken. Det betyr at kjøpere kan få 30 års nedbetalingstid, åtte års avdragsfrihet og renter helt ned i 1,6 prosent.

Det blir selveierleiligheter som etter overtagelsen styres av et sameie og stipulerte felleskostnader er 1200-1600 kroner pr. mnd.

Det er tre lags-vinduer, balansert ventilasjon, energi-effektive løsninger og god isolasjon som både er støydempende og gir lave strøm-kostnader.
Med den sentrale beliggenheten er det også mulig å spare transportkostnader til og fra jobb, skole, trening osv. For mange gir dette en betydelig ­besparelse.

Det er også noe eget ved noe som er helt nytt, – vedlikehold ligger ventelig flere år frem i tiden.
Oppsummert gir dette lave rentekostnader, mindre energikostnader, ubetydelige vedlikeholdskostnader og sparte transportkostnader ved at du har det meste innen gangavstand.

Leveransebeskrivelse

Generelt
Lakkerte/hvitmalte lister. Hvite, slette inn­vendige dører. Sparklet og malt himling.

Entré
Parkett på gulv, malte vegger.

Soverom
Parkett på gulv, malte vegger.

Bod
Parkett på gulv, malte vegger.

Kjøkken
Parkett på gulv, malte vegger. Hvit, slett ­kjøkken­innredning.

Stue
Parkett på gulv, malte vegger.

Bad
Flis på gulv og vegg. Sparklet og malte gips­plater i tak. Dusjkabinett, WC, servant m/underskap, ­overskap, speil og lyslist. Gulvvarme

Kjøkken-, garderobe- og baderomsinnredning
Det leveres hvit kjøkkeninnredning eks. hvitevarer. Det vil være mulighet til å påvirke valg av kjøkken hos vår kjøkkenleverandør. Det leveres hvit, slett baderomsinnredning.
Det leveres 1 m ­garderobe-skap pr. sengeplass iht. plantegning. Hvit, slett utførelse.

Elektiske installasjoner
Komlett anlegg frem til forbruk, inntak, jordfeil­varsling, fordelingsskap og måler. ­Anlegget legges i hovedsak skjult. Hver leilighet har ­sikringsskap i leiligheten.
Leveransen gjennomføres iht. NEK 400 som er gjeldende forskrift for punktdefinisjon.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming. Varmekabel i baderomsgulv. Miljøvennlig alternativ opp­varming skal etableres.

Ventilasjonsanlegg
Leilighetene leveres med balansert ­ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Brannvarslere/brannslukningsapparat
Det monteres seriekoblede røykvarslere i leilig­hetene. Ett stk. brannslukningsapparat (6 kg) i hver leilig­het, eventuelt brannslange.

Sentralstøvsuger
Det leveres og monteres sentralstøvsuger i hver leilighet.

Bredbånd
Det forberedes for bredbånd for TV, telefon og data (spredenett). Anleggsbidrag og tegning av abonnement for signal til radio/TV avtales direkte av kjøper etter eget ønske.

Parkering
En parkeringsplass i carport. Inngår i kjøpesum.

Toleranser
Uførelsen leveres ihht. toleranser som normalkrav i NS3420 del 1:
Plantoleranse:    Parkett og fliser B,
Innvendig kledning C,
Himling C,
Utvendige fasader og yttertak D.
Retningstoleranser:    Himling C,
Innervegger C,
Utvendige fasader og yttertak D.

Diverse
Steinsvik Hus og Entreprenør as foretar enkel ­bygg­rengjøring før overlevering, kjøper må selv foreta rengjøring før innflytting.
Ved overtakelse av bolig vil Steinsvik Hus og Entreprenør as overlevere FDV-­dokumentasjon for boligen.

Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Markedsansvarlig
920 28 917
Steinsvik Hus & Entreprenør AS
Telefon
Adresse
Chr. Frederiksens gate 2, 8445 Melbu

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18