Illustrasjon av moderne firemannsbolig.

Skarveien - Stokmarknes

Bo flott på Stokmarknes! 4 ledige leiligheter

Vi har nå for salg fire flotte leiligheter i Skarveien - et sentralt og solrikt sted på Stokmarknes. Trygt og rolig område med god plass rundt eiendommen. Herfra ser du mot Langøysundet, Sandnes og Hallartinden. Med kort vei til skole, barnehage, sentrum med butikker, kafeer, opplevelser og servicefunksjoner.

Sentralt og solrikt!
Luftig og lys stue-/kjøkkenløsning

Nøkkelinformasjon

Antall rom
2-3
Areal
BRA fra 69,4 m2 - 81,8 m2
Adresse
Ingegjerd Solums vei, 8450 Stokmarknes
Status
Salget er igang

Ta kontakt for mer informasjon

Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Markedsansvarlig
920 28 917
Meld interesse her

Om boligen

Leilighetene har god planløsning med 2 eller 3 soverom. Du kommer inn i et vindfang, så gang og soverommene. Ved soverommene ligger badet og en praktisk bod. En åpen stue-/kjøkkenløsning med store vinduer som gir en lys og luftig romfølelse. Fra stua går du ut til en balkong som gir deg plass til å nyte morgenkaffen, frisk luft og panorama. Det er balkonger på begge sider av boligen.

HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer, enstavs eikeparkett og kompaktdører med dempekarm.

Et sted i vekst

Stokmarknes er et sted i vekst. Nytt sykehus, ny videregående skole, ny ungdomsskole, nytt helsehus, universitet har økt studietilbudet og vi har et nytt spektakulært Hurtigrutemuseum. Flyplass og etter hvert gode veiforbindelser. På vinteren er også de flotte skiløypene på Hadseløya lett tilgjengelig og utrolige turområder i sommermånedene. Det bygges også nytt hotell med det historisk klingende navnet «Richard With».

Leil. 1/3 og 2/4 er lik i begge etg.
Situasjonskart

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Uten bilde
Arnulv Steinsvik
Markedsansvarlig
920 28 917
Uten bilde
Bjørn Pedersen
Selger/byggeleder
908 35 967
Steinsvik Hus & Entreprenør AS
Telefon
Adresse
Chr. Frederiksens gate 2

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18