Gammelt bilde av Salingstrand Trelastutsalg. Mann fremfor arbeidsbil

En ny epoke i bedriftens historie

Nå starter en ny æra for Salingstrand Byggsenter. Vi blir en del av Nordbohus-kjeden, som er en av Norges ledende aktører innenfor boligbygging. Dette betyr at vi i Nordbohus Salingstrand vil kunne tilby deg enda bedre tjenester og produkter, og samtidig dra nytte av Nordbohus sin ekspertise og erfaring i nybygg-markedet.

– Medlemskapet sikrer enda bedre tilpasninger og kvalitet for kunden

Historien til Salingstrand Trelastutsalg strekker seg helt tilbake til 1800-tallet, og vår tilpasningsevne har vært en avgjørende faktor i overgangen fra skipsbygging til byggevarer. Vi er derfor svært begeistret for å kunngjøre vår nye tilknytning til Nordbohus-kjeden, som deler vår lidenskap for kvalitet og tilpasning.

Kundetilfredshet er en av de viktigste verdiene for selskapet, og gjennom årene har vi utviklet en sterk kultur for oppfølging av kundene våre.

– Vi setter alltid kunden først og gjør alt vi kan for å levere det de ønsker. Vi er stolte av å ha et sterkt fokus på kundetilfredshet og tror det er en av grunnene til at vi har så mange lojale kunder som kommer tilbake til oss for nye prosjekter, forteller Leif Marius.

Gammelt bilde av et område i Brevik, hvor Salingstrand Byggsenter tidligere har hatt sin virksomhet
Fra skipsbygging til byggevarer: Salingstrand ble grunnlagt på 1800-tallet av skipper Nicolay Hansen. I kjøpekontrakten ble Salingstrand beskrevet som lastetomt. Stedet ble senere omgjort til et trelastutsalg av Løvenskiold Fossum. I 1931 ble Ernst Christiansen eier og driver av Salingstrand Trelastutsalg, som senere ble overtatt av hans sønn, Svein Christiansen, og hans kone, Berit Christiansen. I 2003 ble virksomheten flyttet til Hillsvei, Brevik. Leif Marius Amundsen tok da over som eier og daglig leder.

En spennende fortsettelse

Med Nordbohus som vår samarbeidspartner vil vi dra nytte av et bredt nettverk av bransjeeksperter og ressurser. Dette vil gi oss uvurderlig innsikt og hjelpe oss å være i forkant av utviklingen i årene som kommer.

– Vi har tatt et viktig skritt for å sikre videre utvikling av bedriften. Vi vil få tilgang til gode innkjøpsavtaler, tegninger og prosjekteringsverktøy. Dette vil muliggjøre raskere levering og konkurransedyktige priser på nøkkelferdige, tilpassede og arkitekttegnede hus. Ikke minst, styrke vår posisjon i markedet, forteller Leif Marius.

Illustrasjon av eneboligen Atlas fra Nordbohus
Tegn ditt eget Atlas, eller gå for standardversjonen. Alle hus i katalogen kan tilpasses dine ønsker og behov.

Bidrar til å møte dagens behov

Nordbohus har en innholdsrik huskatalog hvor alle boligene enkelt kan tilpasses kundens ønsker og behov. Nylig lanserte de også seks nye boliger som er spesielt tilpasset dagens marked både med tanke på behov og kostnader.

– Dette er et bevis på at vi hele tiden jobber for å tilby våre kunder det beste innen bransjen, understreker Leif Marius Amundsen

Illustrasjon av eneboligen Varig fra Nordbohus
Nylansering fra Nordbohus: Varig er en bolig med effektiv utnyttelse av arealet og er utformet for å vare gjennom hele livet. Med alle nødvendige funksjoner på ett nivå, er Varig like egnet for familier med små barn som for eldre i pensjonisttilværelsen.
Illustrasjon av eneboligen Aurora fra Nordbohus
Husmodellen Aurora. I Nordbohus-katalogen finner du et bredt utvalg av hus med ulike stiler, enten du foretrekker det tradisjonelle, moderne eller herskapelige uttrykket.
 

Vi har savnet å kunne tilby kundene våre en huskatalog, så det er med stor glede at vi kan presentere det beste av det beste innen moderne og funksjonelt boligdesign til våre kunder.

 

Leif Marius Amundsen, daglig leder i Nordbohus Salingstrand

– Gjør oss til en komplett tjenesteleverandør

Vårt tilbud som en fullverdig tjenesteleverandør innenfor byggebransjen inkluderer bygging av nye hus, renovering, og hyttebygging både ved sjø og fjell. Vi tilbyr også prosjektering, søknadshjelp og varelevering fra eget lager, og alt utført av våre egne, erfarne fagfolk.

– Vi ser frem til å fortsette å utvikle våre tjenester og tilby enda bedre løsninger som vil hjelpe våre kunder med å skape drømmehjemmet, sier Leif Marius.

Vi legger også stor vekt faste samarbeidspartnere og leverandører. Det gir oss en trygghet å vite at vi alltid får den forventede kvaliteten på produkter og tjenester.

Enklere å skreddersy løsninger for alle typer byggeprosjekter

I tillegg til å tilby det meste av byggeprosesser, har også vårt eget XL-byggevarehus blitt en integrert del av bedriften. Her får kunden muligheten til å detaljplanlegge huset sammen med dyktige ansatte i butikken.

– Vi er overbevist om at dette vil gi våre kunder en unik opplevelse og sikre at alle detaljer i byggeprosessen er nøye gjennomtenkt og ivaretatt, forteller Leif Marius.

Bilde av Nordbohus Salingstrand sin byggevarebutikk
Vårt eget byggevarehus har blitt en integrert del av vår forretning, og ligger på samme sted som vårt kontor.

– Med mye kompetanse i «eget hus», kan kundene være trygge på at de får en personlig og profesjonell oppfølging hele veien, avslutter Leif Marius.

Har du byggeplaner? Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Vi står klare til å hjelpe deg med vår ekspertise og erfaring, uansett størrelsen på prosjektet. Du kan nå daglig leder, Leif Marius Amundsen, på telefonnummer 902 07 751 for møtebooking og en uforpliktende samtale. Alternativt kan du sende en e-post til marius@salingstrand.no. Vi ser frem til å høre fra deg!