Vi er stolte av å presentere boligprosjektet Navneberget, et prosjekt fra Nordbohus Ringsaker/Hamar. Prosjektet vil bestå av enebolig, tomannsboliger og rekkehus i funkisstil.
Boligene får en attraktiv plassering på et lite høydedrag.
Moderne rekkehus. Glassrekkverk, store vindusflater og ekstra takhøyde i deler av 2. etasje gir lyse og gode oppholdsrom. Den delvis inntrukne fasaden gir en skjermet uteplass.
Rekkehusene leveres med lyst og moderne kjøkken fra Sigdal.
Rekkehusene har en ekstra stue som er praktisk å ha for husfredens del.
Stuen i rekkehusene er lys og romslig med flere møbleringsmuligheter
Rekkehusene har flislagte badegulv og baderomsplater på vegg. Innredningen er fra Hagen.
Rekkehusene har garderobeløsning lang hele den ene veggen på hovedsoverommet.
Lys og luftig tomannsbolig med praktisk planløsning, 3 soverom, takterrasse og garasje.
Tomannsboligene får et moderne kjøkken fra Sigdal. På kjøkkenet er det god plass til spisestue.
Stuen i tomannsboligen er lys og romslig. Store vindusflater fra gulv til tak slipper inn mye dagslys.
På hovedsoverommet i tomannsboligen er det mulighet for garderobeløsning langs den ene veggen.
Badet i tomannsboligen har flislagt gulv og baderomsplater på vegg. Innredningen blir levert fra Hagen.
Lys og luftig enebolig med praktisk planløsning, 3 soverom, takterrasse og carport.
Eneboligen får et lekkert kjøkken fra Sigdal med glatte fronter.
Eneboligen har store vindusflater som slipper inn mye lys og gjør stuen ekstra luftig. Deler av stuen har takhøyde på hele 3 meter.
Eneboligen har flislagte bad og baderomsinnredning fra Hagen.
Eneboligen har 3 gode soverom og på hovedsoverommet er det mulighet for garderobeløsning langs den ene veggen.

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 3.948.000 - kr 5.198.000
Antall rom
2-3
Areal
Fra 117 kvm - 131 kvm
Adresse
Navneberget
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
10
Antall ledige
9
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Navneberget på Stange

Vi er stolte av å presentere boligprosjektet Navneberget, et prosjekt fra Nordbohus Ringsaker/Hamar. Prosjektet vil bestå av enebolig, tomannsboliger og rekkehus i funkisstil. Med god plass til gjester, familie, selskap og hverdag. Vi har utviklet boligene slik at du får den plassen du trenger, pakket inn i et stramt og moderne design.

Landlig beliggenhet rett utenfor sentrum
Boligene vil få en attraktiv beliggenhet i det nyetablerte satsningsområdet til Stange kommune i Navneberget. Det er kort avstand til forretninger, legesenter, skoler, barnehager, dagligvarebutikker, frisør og kommuneadministrasjon. Stangehallen riksanlegg og Stange videregående skole ligger i umiddelbar nærhet. Holdeplass for buss i Stange sentrum, med hyppige daglige avganger tur/retur Hamar, Furnes og Brumunddal. Togstasjon med flere daglige avganger tur/retur Oslo, Gardermoen og Hamar mm. Ca 1,5 timer til Oslo og ca 15 min til Hamar. Det er gode tur og rekreasjonsmuligheter i nærområdet med turområder i Navneberget og Maurdalen, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid. Ca 6 kilometer til Gillundstranda med badeplass og båthavn.

5 gode grunner til å kjøpe ny bolig

Velge nytt eller brukt når du skal finne din fremtidige bolig? Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, og her får du fem gode grunner.

Fast pris
Fast pris er kanskje det de fleste verdsetter høyest. De prisene som står i prislisten er de du må betale for boligen. Ingen hektiske budrunder, men du kan i ro og mak vurdere alternativer som er innenfor din økonomiske ramme. Du vet på forhånd hva du må betale for boligen og hva den vil koste deg måned for måned. Det gir deg en trygghet når du skal i banken å søke om lån og fohandle om betingelser.

Lave omkostninger
Mange blir veldig overrasket over den store forskjellen i dokumentavgift på nye og brukte boliger. Flere vet ikke at du betaler kun 2,5 prosent dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig. En leilighet til 5 millioner vil dermed koste ytterligere kr. 125 000,- i bruktmarkedet, mens tillegget for en tilsvarende nybolig vil være ca kr. 10 000,-

5 års oppfølging
Ved kjøp av nybolig har du 5 års reklamasjonsrett. Den tryggheten er gull verdt!

Moderne standard
En nyoppført bolig følger kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt bolig som samtidig er "billig i drift": mindre behov for oppvarming gir lavere energikostnader.

Ingen oppussingsbehov
En helt ny bolig betyr blant annet at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering. Hvis du ikke er veldig glad i å pusse opp innebærer dette et stort pluss. Selvsagt vil du og skal du selv sette preg på boligen og gjøre det til et hjem, men det er jo den morsomme jobben!

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Planlegging

Planlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Innredningsvalg

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Mikkel Sæhlie
Boligselger
Tlf
62 33 61 80
Nordbohus Ringsaker/Hamar v/Mikkel Sæhlie
Telefon
E-post
Mikkel.Saehlie@nordbohus.no
Adresse
Brugata 8, 2380 Brumunddal