Eksteriør LILLO

LILLO i Solheimvegen på Ringsaker

Kostnads- og arealeffektive boliger i rekke

Etter kort tid ble den første av disse boligene solgt. 

Er du en av mange som går med en drøm om et flunkende nytt og moderne hus, men som ikke har mulighet eller behov for en stor enebolig? Som et svar på prisstigningene og uforutsigbarheten i dagens marked, har vi i Nordbohus Innlandet utviklet boligkonseptet LILLO.

Her er det kort vei til Rudshøgda og Brumunddal. Boligene egner seg spesielt godt for førstegangskjøpere, men også for andre som ikke har mulighet til, eller ønske om å kjøpe en stor og dyr bolig. Det er mange som ikke har behov for mer areal, men som trenger en praktisk bolig på ett plan - dette gir LILLO deg!

Merk at i hver LILLO følger hvitevarer med (kjøleskap (kombi), komfyr og oppvaskmaskin) kostnadsfritt. 

Godt med gjennomlys i boligen.
Praktisk planløsning.
Det følger med biloppstillingsplass.

Nøkkelinformasjon

Antall rom
3
Areal
50 m²
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
1

Ta kontakt for mer informasjon

Mikkel Sæhlie
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
41581542
Meld interesse her

LILLO - mer enn et sted på Toten

  • Lokalutviklet
  • Innholdsrik
  • Lavpris
  • Lavenergi
  • Optimal

Størrelsen til en leilighet; egenskapene til en enebolig

I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente.

Praktisk bod til oppbevaring utvendig

Attraktivt og idyllisk område med kort vei til det meste

Tomten ligger i et rolig område langs Ringsakervegen mellom Rudshøgda og Brumunddal. Med øyeblikkelig nærhet til friluftsområder og liten avstand til Mjøsa.

Med kort veg til E6, er det rask kjøreveg til både Moelv og Brumunddal, samt direkte veg til Hamar, Lillehammer og Oslo.

Det er bare 4 km til Rudshøgda hvor det er bl.a er bensinstasjon, apotek, Coop OBS, Elkjøp, og Felleskjøpet.   

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Mikkel Sæhlie
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
41581542
Mikkel Sæhlie
Telefon
Adresse: Brugata 8, 2380 Brumunddal

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18