Spenstig enebolig med flott planløsning på Skarnes!

Nøkkelinformasjon

Pris
5 300 000
Antall soverom
3
BRA
150 m²
P-rom
119 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B
Status
Ledig

Store vinduer, god plass og en svært praktisk organisering gjør at denne boligen heter Komplett. I første etasje ligger alle soverom samt bad og vaskerom. Hele andre etasje består av et åpent og luftig rom med kjøkken og stue, samt en praktisk bod og en herlig takterrasse. Boden passer perfekt som spiskammers for den som trives på kjøkkenet, og vil ha en mer komplett oversikt over råvarene.

Det er kort vei til Skarnes sentrum hvor du finner butikker og spisesteder, skoler og barnehager. Skarnes ligger en snau time med tog fra Oslo og er et knutepunkt om du skal til hovedstaden, Hamar eller Kongsvinger.

Pris inkluderer tomt.

Kostnad for graver, tilknytningsgebyr og avgifter kommer i tillegg. 

Se Komplett i Kongsvinger

Se annonsen på Finn.no

Boligens kvaliteter

Utvendig kledning

1 strøk grunning + mellomstrøk. Kledning med mellomstrøk bør, for å få en ferdigbehandlet overflate, påføres minimum 1 strøk etter montering. Dette må gjøres for å dekke kappflater, spikerhull, eventuelle ujevnheter og riper påført under montering. Etterbehandlingen bør skje så snart som mulig og senest innen 2 år etter montering.

Fliser på gulv i bad og entre.

Våtromsvinyl Tarkett i vaskerom.

Hvitpigmentert eikeparkett i alle tørre rom.

Innerdører i modell Sletten fra Bygg1, ytterdør i modell Lillehammer.

Overflate vegg baderom
Fibo baderomspanel - Fortissimo kolleksjonen inneholder en mengde forskjellige dekorer og flis-størrelser. Fibo veggpanel kan trygt benyttes i våtrom som krever et produkt som er godkjent i.h.t. våtromsnormen og som monteres raskt og enkelt uten bruk av membran. Kontakt din forhandler for detaljer og ditt ønskede valg i sortimentet.

Overflate vegg tørre rom
Sparklet og malt gipsplate. Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg. Her kan du kombinere med ulike farger, og gjerne med tapeter også om du vil (mot tillegg).

Innredning
Vi samarbeider med HTH, Sigdal og JKE, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører. I innredningspakken til hvert hus er det forsøkt beregnet tilstrekkelig midler til kjøkken, bad og garderobe slik det fremstår på de fargelagte plantegningene på vår nettside. Besøk våre kjøkkensentre og design det kjøkken du ønsker i din nye bolig.

Ildsted
Peisovn type DUO 5. Nordpeis Duo 5 er en klassisk peisovn med stort frontglass og en praktisk sokkel med dør. Denne peisovnen tar liten gulvplass og passer godt både i hjørnet, på rettvegg og fritt i rommet. Luftspyling av glassene og et lyst brennkammer gir et ekstra delikat flammebilde.

Himling hele boligen
Sparklet og malt gips i himling
Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg.

Kjøp av ny bolig

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig
- Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
- Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper boligen til fastsatt pris.
- Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
- Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.
- 1 års befaring av boligen. 
- Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Bare nytt er nytt!

Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Om Nordbohus

Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vår visjon er å være en ledende boligleverandør. 

Diverse
3D-illustrasjoner og bilder i prospektet er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, og enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger. 

Et godt hus å bo i og godt å besøke.
Bilde av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
97037483
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon: 62821330
Adresse: Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten