Bilde av Thorshaug borettslag

Vi fortsetter suksessen! 

I samarbeid med DES Kongsvinger bygger vi flere leiligheter på Austmarka. Vi har til nå bygget tre tomannsboliger med flott beliggenhet og egen carport og skal i gang med ytterligere to tomannsboliger. 

Hva er en DES Bolig?

Konseptet med å spare og bygge rimelige boliger tilpasset eldre har vist seg å være en suksess. DES boligene er utformet for å være funksjonelle og praktiske for eldre, samtidig som de ikke er omsorgsboliger. Les mer om DES her.

DES boligene har en sentral beliggenhet i et etablert område omgitt av eneboliger. Leilighetene vender mot Sagåa og gir en flott blanding av sentrumsnærhet og naturskjønnhet.

En kort 2-minutters spasertur tar deg til den lokale butikken, Joker, som også tilbyr tjenester som post i butikk, tipping og bensinstasjon. I umiddelbar nærhet finner du også kirken og Austbo (Austmarka omsorgsenhet).

Austmarka byr på et rikt kultur- og friluftsliv. Hvert år arrangeres Austmarka Marken, og lokalsamfunnet har sitt eget musikkorps, sangkor og håndverkslag. Austmarka er kjent som porten til Finnskogen, og her er det et overflødighetshorn av naturopplevelser.

For de som liker jakt og fiske, er området et sant paradis. Aktive mennesker vil glede seg over de mange turstiene å utforske, og om vinteren er det et godt nettverk av preparerte skiløyper. Les mer om Austmarka her.

Adkomst:

For å komme til Austmarka fra Kongsvinger, følg Masterudvegen (E16) mot Austmarka. Ta deretter til høyre inn på Finnskogvegen (202).

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra 1 102 000,-
Antall rom
2
Adresse
Thorshaugvegen, 2224 Austmarka
Status
Salget er igang

Ta kontakt for mer informasjon

Bilde av boligrådgiver Tore Fløiten hos Nordbohus Kongsvinger
Tore Fløiten
Boligrådgiver
97037483
Meld interesse her
Bilde av boligrådgiver Tore Fløiten hos Nordbohus Kongsvinger
Tore Fløiten
Boligrådgiver
97037483
Nordbohus Kongsvinger
Telefon
Adresse
Kongevegen 86, 2211 Kongsvinger

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18