Honnelia

Honnelia på Biri - To enheter i tomannsbolig og 4 LILLO boliger for salg

Honnelia er et trivelig boligfelt som ligger like inntil skog og mark, og med kort avstand ned til Mjøsa med båthavn og bademuligheter.

Biri sentrum ligger like nedenfor og her finner du et godt utvalg av ulike butikker. Barnehage, barneskole, ungdomsskole og idrettsanlegg ligger i gang- og sykkelavstand.

Avstanden til Mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar er bare ca 20 minutter.

Ønsker du en sentral beliggenhet med flott utsikt og fine turmuligheter, så er dette en drømmeplass!

LILLO er lansert på Biri

Er du en av mange som går med en drøm om et flunkende nytt og moderne hus, men som ikke har mulighet eller behov for en stor enebolig? 

Som et svar på prisstigningene og uforutsigbarheten i dagens marked, har vi i Nordbohus Innlandet utviklet boligkonseptet LILLO. 

Pris fra 2.398.000 per enhet. 

Ta kontakt med oss for å avtale en visning med VR for å oppleve LILLO så tett opptil virkeligheten som mulig uten å flytte inn. 

Merk at på disse boligene betaler du ingen ting på forskudd. Innbetaling skjer i forbindelse med innflytting!

Størrelsen til en leilighet; egenskapene til en enebolig
I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt. 

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente.

Det tas forbehold om endelig byggetillatelse.

Les mer om LILLO her. 

Nøkkelinformasjon

Priser
Pris fra 2.398.800,-
Antall rom
3
Areal
50 kvm
Adresse
Honnelia
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
1

Ta kontakt for mer informasjon

Anders
Anders Prøven
Boligkonsulent
974 68 599
Meld interesse her

Moderne tomannsboliger med praktiske løsninger

På Honnelia vil du finne flotte tomannsboliger med alt du trenger i hverdagen.

Biri ligger sentralt plassert omtrent midt mellom Mjøsbyene. Med kort veg til de største arbeidsmarkedene i Innlandet er dette et interessant område med forventet utvikling og vekst i årene som kommer.

Disse enhetene kommer med moderne løsninger som legger til rette for at både små og store skal trives i sitt nye hjem.

Boligene er luftige, lyse og utnytter hver eneste kvadratmeter maksimalt. Her er det mulig å samle hele familien til hyggelige stunder i fellesarealene, eller trekke seg tilbake til eget soverom om det er behov for ro i en travel hverdag.

Beliggenheten gir disse tomannsboligene flotte utsiktsforhold som vil glede alle og enhver på fine solskinndager.

Et familievennlig hjem
Du vil flytte inn i et nøkkelferdig hjem over to plan med god standard. Inngangen på boligen er overbygd, og leder inn til en romslig entre.

Videre har etasjen bad/vaskerom – perfekt for travle utebarn og for en rask dusj etter treningsturen. Kjøkkenet og stuen har store vinduer som slipper inn dagslyset. Herfra er det utgang til en delvis overbygd veranda med god plass til hagemøbler og venner. Den rause spiseplassen gjør kjøkkenet til et naturlig allrom med god plass til lekselesing og vennemiddager.

Tar du trappen ned til underetasjen vil du finne 3 romslige soverom, bad, separat vaskerom og en romslig bod. Hovedsoverommet har mulighet for garderobeløsning langs veggen og har utgang til en koselig uteplass. Boligen har godt med skapplass både i gangen, på vaskerommet, i boden og på soverommene.

I tillegg har du oppbevaringsplass i sportsboden som er på 7 kvm. Boligene kommer også med egen garasje.

Innhold
1. etasje: Entre, bad/vaskerom, stue, kjøkken og 1 soverom
Sportsbod på 7,3 kvm
Underetasje: 3 soverom, gang, bod, vaskerom og bad
Frittstående garasje på 37,2 kvm
BRA 1. etasje: 52,7 kvm
P-rom 1. etasje: 53,4 kvm

BRA underetasje: 52,7 kvm
P-rom underetasje: 47,4 kvm
BRA totalt:146,6 kvm
P-rom totalt: 113,4 kvm
Åpent overbygd areal underetasje: 14,9 kvm
Åpent overbygd areal 1. etasje: 5,7 kvm

Omkostninger
Omkostninger er på kr 15.800,- Prisen inkluderer garasje/carport for 2 biler.

Boligen leveres med meget god kvalitet og innvendig standard

  • Alle gulv i tørre rom leveres med Pergo longplank, eik drivved
  • Varmekabler på alle våtrom og i èntre
  • Moderne kjøkken fra Sigdal, type Horisont
  • Baderomsinnredning fra Sigdal, type Lilje
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  • Svingtrapp type Fauna med hvitgrunnet gelender og lakkerte eiketrinn
  • Frittstående garasje
  • Delvis overbygget veranda med utgang fra stue eller hovedsoverom
  • Stor og delvis overbygd terrasse med fin Mjøsutsikt i hovedetasje og med tilhørende overbygd terrasseplatting på bakkeplan
  • Stor, skjermet terrasseplatting mot syd ved inngangspartiet

Derfor bør du kjøpe ny bolig

– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.. Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Anders Prøven, boligkonsulent ved Nordbohus.

Å kjøpe ny bolig har enormt mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.

Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.
 

Dokumenter

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Planlegging

Planlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Innredningsvalg

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Anders
Anders Prøven
Boligkonsulent
974 68 599
Nordbohus Gjøvik
Telefon
Adresse
Østre Totenveg 109 B

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18