Finn ny bolig på Vadlia på Eina i Vestre Toten

Sentralt beliggende nye eneboliger og tomannsboliger på Eina med kort veg til butikker, jernbanestasjon og Einafjorden.

Vadlia - Et godt sted å bo for små og store
Illustrasjon. Lettstelt enebolig på ett plan. Boligen har 2 soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning.
Illustrasjon. Det lune og overbygde inngangspartiet ligger praktisk plassert sammen med carporten, slik at du bare kan parkere bilen og gå rett inn.
Illustrasjon. Oppholdsrommene har et fint gjennomlys og trivelige uteplasser på begge sider.
Moderne tomannsbolig med 2 stuer, 3 sov, 2 bad og carport.
Lys og trivelig tomannsbolig med store vindusflater.

Vadlia - Et godt sted å bo for små og store

Nå har du mulighet til å finne en ny bolig med sentral og flott beliggenhet på Vadlia i nærheten av Eina sentrum.

Byggetrinn 1 består av eneboligtomter, tomannsboliger og eneboliger i rekke.

Alle boligene ligger åpent til med en flott utsikt mot Einafjorden og ned mot sentrum. Eina er et rolig og barnevennlig tettsted med knapt 1000 innbyggere. Det er forøvrig kort vei til barnehage og barneskole, samt til Eina sentrum med dagligvare, frisør, treningssenter og jernbanestasjon med gode togforbindelser blant annet til kommunesenteret Raufoss, Gjøvik og til Oslo.

Fritid og friluftsliv
Eina har et rikt kultur- og idrettsliv.

På sommeren er Meieriparken en populær og attraktiv badeplass for store og små.

Einafjorden er også et eldorado for fiske, båtliv og dykking. Store utmarksarealer gir innbyggerne rike muligheter for friluftsliv og jakt. Rundt Eina og Einafjorden går det både skiløyper i flere retninger og sykkelruter som gir lett adkomst til Sønstebygrenda, Eidstugua og Åstjernområdet. Bygda har korps og to flotte idrettsanlegg som blir mye brukt.

Skogstad leirsted som ligger i sentrum har betydd mye for trafikken til Eina gjennom mange år. Et populært sted hvor barn, unge og voksne samles til leiropphold og andre hyggelige aktiviteter.

Gjennomført og god standard

Det er få ting som slår den gode følelsen av ny bolig.

I Vadlia på Eina får dere boliger med god standard.

Har dere allikevel lyst å gjøre den unik, finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer.

Jo tidligere dere kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalg og skape sin egen bolig.

Uansett vil dere få en meget god standard i leveransen. Boligen leveres med flislagte bad, samt flislagt gulv i gang og hvitmalte panelplater fra Mjøspanel.

Kjøkken og baderomsinnredning leveres fra Sigdal og passer fint inn i boligen.

Det er også ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, noe som gir dere en friskt og godt inneklima. Med store vindusflater er boligene både innbydende, lyse og trivelige.

Her er alt dere trenger. En bolig dere kan være stolte over.

En bolig dere skal kose dere i.

Veibeskrivelse

Eina sentrum ligger inntil RV 4 ca 100 km nord for Oslo og 20 km sør for Gjøvik.

Fra Eina sentrum tar du broen over Einafjorden og følger 117 Hårgårvegen i ca 300 meter.

Man tar så høyre inn på Skjelbreiavegen og vil da få Vadlia på høyre side etter ca 200 meter.

Derfor bør du kjøpe ny bolig

– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.. Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Anders Prøven, boligkonsulent ved Nordbohus.

Å kjøpe ny bolig har enormt mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.

Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.
 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Anders Prøven
Anders Prøven
Boligkonsulent
Tlf
97468599
Nordbohus Gjøvik AS
Telefon
Adresse
Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik