Kjøpe bolig av oss

Kjøpe bolig av oss

Bli kjent med prosessen ved kjøp av bolig i prosjekt - fra boligen er kjøpt frem til overtagelse.
Prosjekter

Prosjekter

Se våre boliger til salgs, og finn den boligen som best passer deg og dine behov.
Eiendomsutvikling

Eiendomsutvikling

Våre forhandlere er engasjert i en rekke store og små bolig- og næringsprosjekter over hele landet.
SE VÅRE PROSJEKTER HER

SE VÅRE PROSJEKTER HER

Vi har blant annet prosjekter på Råholt og Årnes. Flere prosjekter lanseres i 2018. Følg med!
Råholt / Granhaugåsen

Råholt / Granhaugåsen

Nå for salg! Sentrumsnære rekkehus, leiligheter og eneboliger i kjede på Råholt. - Les mer..
Årnes / Havretunet

Årnes / Havretunet

Moderne enebolige i kjede på Årnes! Nøkkelferdige i funkis stil. Kun 2 igjen!
Årnes / Drognestunet

Årnes / Drognestunet

Moderne familieboliger, sentralt på Årnes! 3 ulike boligløsninger. Meld interesse i dag!

Nyheter

Eneboligen KONTUR fra huskatalogen til Nordbohus har skapt mye oppmerksomhet, og endelig har vi bilder å vise dere!
Gladsnekker`n reiser over hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang er han i Stokmarknes. Se alle filmene her.
Mange synes det er helt ok å bruke noen dager av ferien på å male boligen, eller sette bort jobben i bytte mot noen kroner. Men.. dersom du har mulighet til å slippe å tenke på vedlikehold, sier du kanskje «ja takk»?
Gratulerer så mye til alle som overtok sitt nye rekkehus på Råholtåsen forrige uke! Blant andre har Irene og Abraham nå overtatt ny bolig, og vi håper de vil storkose seg! Se foto fra boligen deres her. De har blant annet gjort stilige tilvalg på fliser i gang og på bad!
Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å se om Nordbohus sine kunder trives. Denne gang besøker han Sparebank 1 SMN sitt kontor i Orkanger. Bygd for å vare av Nordbohusforhandleren VIBO Entreprenør.

 
Naturens egen design kan inspirere oss til nyskaping og innovasjon. Det var det som skjedde da Nordbohus ble invitert til å delta i en konkurranse om utvikling av eneboliger for området Rossåsen i Sandnes.

Nordbohus - din boligleverandør

Nordbohus består av Nordbohuskontorer fordelt over hele vårt langstrakte land, og et kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Vårt unike byggesystem er teknisk godkjent av SINTEF Byggforsk, og foreløpig er vi faktisk alene om å ha en så omfattende godkjenning.

Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Nordbohuskjedens visjon er å ha de mest fornøyde kundene, noe som forteller om et ekstra sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Når du besøker din lokale Nordbohusforhandler, vil du fort oppdage at dette stemmer! Kontakt oss for en prat om din fremtidige drømmebolig!