Aktiv hverdag på Raufosskogen

Aktiv hverdag på Raufosskogen

Nytt boligfelt på Raufoss! Moderne eneboliger i rekke med et bredt og variert aktivitetstilbud i nærmiljøet.
Dalborglia på Gjøvik

Dalborglia på Gjøvik

Spennende og moderne boliger med fantastisk mjøsutsikt! Solrikt og barnevennlig.
En Komplett enebolig

En Komplett enebolig

Store vinduer, god plass og en svært praktisk organisering gjør at denne nye boligen har fått navnet Komplett.
Ny katalog med virtual reality

Ny katalog med virtual reality

Besøk din Nordbohusforhandler og gå på visning i alle husene i den nye huskatalogen, i virtual reality.

Nyheter

I sommer flyttet Monica og Patrik inn i sitt nyoppførte rekkehus, i Solheimtunet på Råholt. Småbarnsfamilien på fem har bra med plass i rekkehuset, og skryter av den gode planløsningen som gjør at familien får utnyttet boligen til det fulle.
«I Eidsvoll er det Råholt som vokser desidert mest, og tar vi med Eidsvoll Verk og deler av Dal er tettstedet av de aller største på hele Romerike. Derfor er det på høy tid med en gjennomtenkt byutviklingsstrategi på Råholt. Og gledelig nok er kommunen nå i gang.» står det i en artikkel på eub.no
Nå er det endelig visning igjen! For tredje gang i år arrangerer vi visning over hele landet. Denne gangen kan du besøke mer enn 50 ulike visninger.
Nordbohus sin nye huskatalog har fått mye oppmerksomhet for virtual reality (VR), men visste du at man kan gå på visning med din mobil/nettbrett i tillegg?
 
Når du skal velge farge på veggene er det uante varianter å velge mellom. Vi kjenner igjen noen av navnene som Bomull, Ocean Blue, Morgendis, Muskatnøtt og andre nøtter. Men sier disse navnene deg noe? Til en viss grad, ja. Men det går faktisk an å se fargene ganske klart for seg derom man lærer seg hva den lille koden nederst på fargeprøven betyr! Det er også nyttig å ha denne koden å referere til dersom man om to år finner ut at man gjerne skulle malt veggen ved siden av i den samme fargen. Det kan jo hende at malingsprodusenten har gått over fra å knaske Muskatnøtt til Valnøtt, men koden er fortsatt den samme!

 
Alle ønsker å se huset før de kjøper, men noen ganger er det utfordrende å finne et aktuelt visningshus. Det har vi en elegant løsning på. Besøker du din Nordbohusforhandler etter 15. juni så kan du gå på visning i alle husene i katalogen, i virtual reality. Vi kaller det den nye virkeligheten.

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Nordbohus Gjøvik AS.

Nordbohus - Din husleverandør. Vi bygger ditt drømmehus.

Nordbohus består av Nordbohuskontorer fordelt over hele vårt langstrakte land, og et kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Vårt unike byggesystem er teknisk godkjent av SINTEF Byggforsk, og foreløpig er vi faktisk alene om å ha en så omfattende godkjenning.

Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Nordbohuskjedens visjon er å ha de mest fornøyde kundene, noe som forteller om et ekstra sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Når du besøker din lokale Nordbohusforhandler, vil du fort oppdage at dette stemmer! Kontakt oss for en prat om ditt fremtidige drømmehus!

Veien til nytt hus

1
Forberedende fase

FØRSTEGANGSMØTET
Vi forteller om oss selv og hva vi kan tilby, og du forteller om deg og dine boligønsker. Kanskje trenger du råd vedrørende finansiering?

2
Finansiering

TILBUD
Vi gir deg et grundig og omfattende tilbud. Her får du vite hva som inngår i prisen.

OPPFØLGING
Noen ganger er det behov for justering av tilbud og tegninger. Det dukker gjerne opp nye ønsker etter hvert som tanken på ny bolig modnes.

3
Kontrakter

KONTRAKTMØTET
I kontrakten forplikter vi oss til pris og leveringstid. Du forplikter deg til en betalingsplan og tidsfristen for eventuelt arbeid du skal utføre selv.

4
Prosjektering

TREKANTMØTET
Vi går gjennom bygget i detalj for å sikre at materialene vi skal bestille stemmer med dine ønsker

5
Byggeprosessen

BYGGESTART
Vi gir deg oversikt over fremdriften, med tidsfrister osv. Her er også din eventuelle egeninnsats tidfestet.

KVALITETSMØTET
Like før bygget lukkes innvendig. Du, byggeleder og håndverkerne går gjennom arbeidet som er gjort så langt.

6
Overtakelse og garantidtid

OVERTAKELSESMØTET
Huset er ferdig! Nok en gang går vi systematisk igjennom arbeidet. Eventuelle feil og mangler påpekes, og vi avtaler tid for å utbedre dem.

ETTÅRSBEFARING
Ett års tid etter innflytting kommer vi på besøk og sjekker at alt er i orden. Er det noe som bør rettes på?