Virtual Reality (VR) hos Nordbohus

Alle ønsker å se huset sitt før de kjøper, men noen ganger er det utfordrende å finne et aktuelt visningshus. Det har Nordbohus en elegant løsning på. Alle hus i huskatalogen finnes også i Virtual Reality (VR)

 

Hvert enkelt forhandlerkontor har et sett med Samsung Gear VR-briller, og de får du teste når du kommer på besøk. Har du egne VR-briller, eller skaffer deg noen enkle Google Cardboard-briller så kan du oppleve VR hjemme. Alle VR-filene ligger nemlig klar for deg på nordbohus.no/hus

Nordbohus-google-cardboard-VR-googles_red_1185_web.jpg

Det fungerer på denne måten: Benytt din mobiltelefon (ca. størrelse iphone6 på denne størrelsen cardboard-brille).

  • Gå til www.nordbohus.no/hus.
  • Velg det huset du vil besøke i VR.
  • Klikk på knappen VR-VISNING 
  • Du får da opp en visning av et rom i det aktuelle huset
  • Klikk på det lille VR brille-ikonet
  • Skjermen din deler seg nå i to like deler, og du kan sette telefonen inn i VR-brillen
  • Du er nå "inne i huset" i Virtual Reality. For å gå til andre rom "ser" du på ulike punkter på veggene med sentrum av brillen. Etterhvert kommer det en ring rundt punktet. Når ringen er komplett blir du flyttet til det rommet som punktet representerer. 
  • Slik kan du vandre fra rom til rom og se deg rundt. 
  • God visning

Her kan du se en video der vi forteller litt om VR og tester visningen. Videoen er produsert til lanseringen av huskatalogen i 2016. 

 

En del av den nye kundereisen

Virtual reality har lenge vært et motebegrep i omtalene av digitalisering i næringslivet. Mange har testet VR på ulike messestands, men ikke i en etablert kjøpsprosess. Det har hittil vært for lang avstand fra den nye teknologien til den praktiske brukbarheten, men nå er tiden inne. Hos Nordbohus kan du gå på visning i VR i alle de 31 eneboligene i vår huskatalog. Flere av av Nordbohusforhandlerne har i tillegg lansert boligfelter med ulike leilighetstyper med VR-visning.

Les om Nordbohus og VR i pressen

E24: Her er Roger og Cathrine på visning

E24: Fire hjemvendte svensker skal revolusjonere boligdrømmen (pluss-sak)

BYGG.no: Nordbohus først med VR-eneboligkatalog

Aftenposten: Her ser Linn (25) på leiligheten hun kjøpte «usett» fra California: Bruker VR-briller for å selge nyboliger

RBnett: Nå kan du gå på virtuell visning

 

 

 

Finn forhandler