Ansatte i Aasebø Sag. Fra venstre: Espen Abedissen (prosjektleder), Henning Aasebø (daglig leder) og Nils Fagerdal (arkitekt)

Velkommen til vår nye Askøy-forhandler

Vi ønsker Aasebø Sag AS hjertelig velkommen til Nordbohus. Askøy-bedriften har over 36 års erfaring med bygging og trelast, og ser nå frem til å tilby enda flere valgmuligheter for lokalbefolkningen.

Tar boligbyggingen til et nytt nivå med Nordbohus

Daglig leder i Aasebø Sag AS, Henning Aasebø, ser på medlemskapet som en god mulighet til å kunne tilby enda flere nøkkelferdige, tilpassede og arkitekttegnede boliger med rask levering og gode priser:

– Vi vil fortsette å tegne, prosjektere og bygge for kundene våre, og Nordbohus vil gjøre tjenestetilbudet vårt komplett med mange fine boliger i huskatalogen. Sammen med Nordbohus sitt team av fagfolk, sikrer vi at byggeprosessen går så knirkefritt som mulig, forteller Aasebø.

Dronefoto av enebolig bygget av Aasebø Sag AS.

Sterkt boligmarked i Askøy

Boligmarkedet i Askøy er for tiden godt, med god tilgang på arbeid fremover, selv i tøffere tider. Aasebø Sag AS er et flott supplement i Nordbohus-kjeden med mål om å levere kvalitet gjennom hele byggeprosessen, slik at du som kunde trygt kan komme tilbake for andre byggeprosjekter.

– Både ansatte i vår egen byggevarebutikk, byggmestere, tømrere, ingeniør og arkitekt ser frem til å hjelpe enda flere med å ta de rette valgene og levere kvalitet gjennom hele prosessen. Det er en fordel for oss å bli en del av et større fagmiljø, både når vi skal bygge splitter nye hus og gjøre produktanbefalinger i butikk, avslutter Aasebø

Vi ser frem til å følge små og store kvalitetsprosjekter fra gjengen i Aasebø Sag AS. Velkommen!