Knut Erik Halvorsen og Stig Runde Abrahamsen poserer framfor Nordbohus logo

Velkommen til Nordbohus Alta

Vi er glade for å annonsere at vi nå er tilbake i Alta med en ny forhandler. Det nye teamet har lang fartstid i byggebransjen og er nå klar for å utvide boligkonseptet som en del av Nordbohus.

En pådriver i det lokale boligmarkedet

Nordbohus Alta bringer med seg mange års erfaring innen byggebransjen og har stor lidenskap for faget. De er et team på 18 ansatte som bærer uniformen med stolthet og som alltid har kunden i fokus. Vi vet at Nordbohus Alta vil være en sterk bidragsyter til vårt fokus på kvalitet, og vi ser fram til å se hvordan de vil bidra til å forme fremtiden for Nordbohus. Videre skal de også fortsette å utvikle sin kompetanse på hytte, rehabilitering, tilbygg og påbygg.

 

Å samarbeide med en av Norges største boligleverandører vil gi oss større tilgang på gode innkjøpsavtaler, tegninger og prosjektering. Dette gjør at vi kan ha raske leveringer og rimelige priser på nøkkelferdige, tilpassede og arkitekttegnede boliger. Det er viktig for oss å være tilpasningsdyktige - enten du ønsker at vi er der gjennom hele prosessen fra planlegging og gjennomføring til overrekking av nøkler, eller om du vil gjøre deler av prosessen selv.

 

Knut-Erik Halvorsen, salgssjef i Nordbohus Alta.

- Å bli en del av Nordbohus gjør oss komplett

Alta har hatt over gjennomsnittlig god boligutvikling sammenlignet med landsbasis. Alta-gjengen forteller at huskatalogen kommer godt med nå som det er ventet enda flere boligtomter i lokalområdet:

– Vi er klar for det vi tror blir et sterkere marked etter hvert – også for de som venter på at renter og materialpriser skal gå ned. Kombinasjonen av vår erfaring med byggdetaljer, og Nordbohus sin kvalitetssikret huskatalog, gjør at vi kan realisere enda flere boligdrømmer, forteller daglig leder i Nordbohus Alta, Stig-Rune Abrahamsen.

Vi gleder oss til å samarbeide med Nordbohus Alta og tilby våre kvalitetsprodukter til kundene i Nord-Troms og Finnmark. Velkommen!