Veggpanel i stedet for fliser

Når du bygger hus med Nordbohus finnes det utallige muligheter. Veggpaneler fra Fibo er en smart løsning som er vennlig mot både miljøet og lommeboka.

Når du bygger bolig med Nordbohus finnes det utallige muligheter og løsninger for hvert eneste rom i huset. Vi samarbeider med en lang rekke ledende leverandører innenfor alle områder av boligbyggingen. Stadig flere av våre kunder blir opptatt av å velge miljøvennlige løsninger når de skal bygge hus. Det synes vi i Nordbohus er helt topp. Veggpanel fra Fibo er en løsning som er smart og vennlig mot både miljøet og lommeboka.

Halvparten så stort karbonavtrykk

Visste du at veggpaneler kan være et like så godt alternativ til fliser på både bad, vaskerom og over benkeplaten på kjøkkenet? Dette er rom og steder hvor de fleste av oss automatisk tenker at fliser er den beste og kanskje eneste løsningen. I Nordbohus synes vi det er viktig å informere deg som kunde om hvilke muligheter du har når du skal tegne og innrede boligen din.

Vår leverandør Fibo tilbyr et 100 prosent vanntett veggsystem for bad, kjøkken og andre rom der veggene trenger ekstra slitestyrke og enkel rengjøring. Veggpaneler er både rimeligere, mer miljøvennlig, og monteres fem ganger raskere enn flis.

Veggpanelene er godkjent i henhold til våtromsnormen og kommer med 15 års garanti.

Les om Fibo sine bærekraftsambisjoner her

Fibo på badet

Veggpaneler på badet gir et moderne og helhetlig uttrykk, og du kan unngå det typiske oppdelte uttrykket som fliser gjerne gir. Panelene er naturligvis like vannbestandige som fliser. Panelene klikkes enkelt sammen med Fibo Aqualock, som gir en lite synlig overgang mellom hver plate.

Visste du at karbonavtrykket fra et Fibo-bad er cirka halvparten så stort som et flislagt bad?

Midnight blue fra Fibo
Midnight blue fra Fibo - stilig på badet

Fibo på kjøkkenet

Fliser er like vanlige på kjøkkenet som på badet. Veggene over oppvaskkum og komfyr er spesielt utsatt for vann, oljesprut og matflekker. Har du vanlig tapet eller malte vegger uten beskyttelse, kan disse flekkene bli vanskelig å fjerne. Om du ikke ønsker å legge veggpaneler på hele kjøkkenveggen, er det også et alternativ å legge en såkalt kitchen board på de mest utsatte flatene.

Fibo-plater på kjøkken
Fibo-plater på kjøkkenet i herlig frisk gulfarge

Gode alternativer for et grønnere hjem

Fibo har også en rekke andre løsninger, som blant annet benkeplater og herdede glassplater.

Vi forteller deg gjerne mer om hvilke muligheter som finnes når det kommer til miljøvennlige løsninger i hjemmet.


Skrevet av Hedda Ingeborgvik, Bennet Reklamebyrå. 

Alle foto fra Fibo.

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18