Topp 10 eneboliger

Tidligere i år scoret Nordbohus høyt i VGs store kataloghus-test! Vår mest populære bolig, Lun, fikk særlig gode tilbakemeldinger fra ekspertene. Er du nysgjerrig på å vite mer om Lun, eller kanskje noen av våre andre populære eneboliger? 

Alle våre eneboliger er tegnet og konstruert i henhold til vårt teknisk godkjente byggesystem. Med lang erfaring, og solide forhandlere over hele landet kan du være sikker på at resultatet blir et hus som er bygd for å vare. Uansett hvilket hus du faller for, kan vi kundetilpasse det ytterligere for å nå alle dine behov og ønsker. På den måten blir hjemmet ditt unikt for deg og dine krav til hva en bolig skal inneholde. Med over 30 hus i vår katalog skjønner vi at det kan være vanskelig å velge. Derfor har vi laget en enkel guide over våre topp 10 mest populære eneboliger, for å gi en liten smak av hva vi kan tilby deg. 

Her kan du lese mer om VGs store kataloghus-test

10 - Link

På 10-plass i listen over våre mest populære eneboliger finner vi Link, en praktisk bolig med flere smarte løsninger. Boligen byr blant annet på store vindusflater og skrå himling, som gir mye lys og luft til hjemmet. Når du kommer inn i huset blir du møtt med flott hall med romslig garderobe. Videre herfra går du rett inn i oppholdsrommene, som flyter over i hverandre og gir en åpen og inkluderende følelse. Link har også en integrert carport/ sportsbod som danner en praktisk og overbygd inngangssone som lar deg gå tørrskodd fra bilen og inn i hjemmet. 

Les mer om Link

Link fra Nordbohus

9 - Bias

Bias er en praktisk enebolig med moderne detaljer og store glassflater. En fransk balkong i loftstuen åpner opp mot verden utenfor. Uteplassen er ellers lett tilgjengelig fra oppholdsrommene, og det åpne kjøkkenet har god plass til spisebord – et naturlig samlingspunkt for familien.

Sjekk ut Bias

Huset Bias fra Nordbohus

8 - Front

Front har et moderne og enkelt formspråk kombinert med flere spennende valg i planløsningen. I hovedetasjen finner vi en romslig kjøkkenavdeling med kort vei til stue og den flotte terrassen. I samme etasje er det både bad og soverom. I underetasjen er det ytterligere tre soverom, bad, vaskerom og en praktisk kjellerstue med utgang til platting. Uansett hvor du er, så er det herlig å være i Front. 

Nysgjerrig på Front?

Front fra Nordbohus

7 – Oversikt

Eneboligen Oversikt har mye å tilby deg som ønsker en romslig bolig med smarte løsninger. Huset ble tegnet for å plasseres parallelt langs veien, og for de større tomtene kan en garasje tenkes å danne et skjermet tun sammen med huset. I hovedplanet byr oversikt på en romslig stue/kjøkkensone med rause vinduer mot utsikten, eller oversikten om du vil. Hovedplanet har i tillegg både soverom, bad, bod og en hyggelig balkong. Underetasjen har en ekstra stue, tre soverom og et svært romslig bad samt et vaskerom. Fra stue er det adkomst til en overbygd uteplass og uterommet.

Oversikt 

Huset Oversikt fra Nordbohus

6 – Villa Lilla 2

Villa Lilla 2 er en designvilla som passer godt på både små og større tomter. Hele andre etasje består av stue/kjøkken, en romslig bod og adkomst til en stor takterrasse.  I første etasje er det tre soverom, bad og teknisk rom. Når du kommer inn i huset så åpner gangen seg opp på en elegant måte og blir bredere innover i huset. Det er nesten som om huset slår ut armene og viser deg vei innover, og ønsker deg velkommen videre.

Les mer om Villa lilla

Villa Lilla av Nordbohus

5 – Opal

På femteplass i vår topp 10-guide finner vi Opal. Opal er et elegant og luftig hus med sjenerøse vindusflater og praktisk planløsning. Fra stuen går du ut på den store terrassen – et flott sted for både hyggelige måltider og trivelige stunder i solen. Huset har store soverom og stue i underetasjen, og er utstyrt med rikelig bodplass. Et herskapelig hus det er lett å falle for! 

Falt du for Opal? 

Opal eksteriørt4 – Arcturus

Arcturus har store oppholdsrom og en fint avskjermet soveroms-avdeling med bad og vaskerom. Innvendig er huset preget av tiltalende og fornuftige løsninger, og alle rom ligger på samme plan. Solskinnsdager kan du nyte på lune og trivelige uteplasser rundt boligen. Det er ikke uten grunn at Arcturus er en av våre bestselgere.

Les mer om bestselgende Arcturus

Arcturus av Nordbohus

3 – Komplett

Store vinduer, god plass og en svært praktisk organisering gjør at denne boligen heter Komplett. I første etasje ligger alle soverom samt bad og vaskerom. Hele andre etasje består av et åpent og luftig rom med kjøkken og stue, samt en praktisk bod og en herlig takterrasse. Boden passer perfekt som spiskammers for den som trives på kjøkkenet, og vil ha en mer komplett oversikt over råvarene.

Bygg Komplett 

Komplett fra Nordbohus

2 – Aurora

På andreplass blant våre mest populære eneboliger ligger Aurora. Aurora er et romslig familiehus som er godt å se på og godt å bo i. Vaskerommet er plassert vegg i vegg med hallen, og i det store kjøkkenet kan små og store samles til hyggelige fellesstunder. En sjarmerende terrasse inviterer til grilling og utekos. Huset ble opprinnelig tegnet av en byggmester i Nordbohus, og er siden den gang finpusset i mange år til dagens versjon. En av våre bestselgere hvert eneste år.

Lær mer om Aurora

Aurora fra Nordbohus

1 – Lun

Du hadde kanskje gjettet det allerede, men det er altså Lun som er vår absolutte bestselger blant våre kataloghus, og det er lett å forstå hvorfor. Lun har store, lyse oppholdsrom i begge etasjer. Huset har to bad og et vaskerom med egen inngang – svært praktisk når du kommer hjem fra for eksempel treningstur på regnfulle dager. Når solen titter frem igjen kan du rusle ut på den trivelige terrassen gjennom skyvedøren i stuen. Lun er en enebolig som kombinerer det tradisjonelle og moderne. Karnappet, som utbygget kalles, gir huset en karakteristisk fasade og en god takhøyde oppe i andre etasje. Huset har rikelig med plass til hele storfamilien.

Se mer om vår mest populære enebolig - Lun!Lun fra Nordbohus

Og husk – uansett hvilket hus du ønsker å bygge, står vårt team med arkitekter og byggledere klare til å skreddersy våre kataloghus om til ditt nye hjem.

Vi har forhandlere over hele landet. Ta kontakt med din lokale forhandler i dag
 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18