Bygge tomannsbolig

Går du med en drøm om å bygge hus, men har ikke mulighet eller behov for en hel enebolig? Da kan en tomannsbolig være det perfekte alternativet for deg. Når du bygger en tomannsbolig, får du en splitter ny bolig tilpasset dine behov til en gunstig pris. 

Hva er en tomannsbolig?

Tomannsbolig er en betegnelse for en type hus som er bygd sammenhengende som en enebolig, men med to separate boenheter. I en tomannsbolig kan to familier bo under samme tak. De to variantene som finnes er vertikaldelt tomannsbolig og horisontaldelt tomannsbolig. De fleste tomannsboliger er bygd over to etasjer, men det finnes også tomannsboliger på ett plan.
 

Bygge tomannsbolig

Når du bygger en tomannsbolig, har du de samme mulighetene for tilpasninger som når du bygger enebolig. Du kan velge å gå for et av våre ferdighus, et kundetilpasset ferdighus eller en arkitekttegnet tomannsbolig.

Tomannsboligen Bjerkli
Tomannsboligen Bjerkli

Tomannsbolig – ferdighus

Nordbohus har en rekke ferdigtegnede hus klare for bygging. Finn en modell som passer deg med hensyn til størrelse, planløsning, stil og andre faktorer.

Se våre ferdighus
 

Kundetilpasset tomannsbolig – ferdighus

Du kan også velge å gå for et kundetilpasset ferdighus. Det vil si at du tar utgangspunkt i et av våre ferdighus, men gjør egne tilpasninger i boligen. Det kan for eksempel være å gjøre om på planløsningen, sette inn et ekstra vindu, gå for en annen type gulv, velge en annen kjøkkeninnredning eller lignende.

 

Arkitekttegnet tomannsbolig

Et tredje alternativ er å gå for en arkitekttegnet tomannsbolig. Dette er den beste løsningen for deg som ikke finner det du er ute etter blant våre ferdighus. Gjennom kjeden vår, Mestergruppen, er vi tilknyttet et eget arkitektkontor med svært dyktige og løsningsorienterte arkitekter som gjerne tegner drømmehuset ditt for deg.

 

Våre tomannsboliger

Nordbohus har mange flotte tomannsboliger som ferdighus. Noen av våre mest populære modeller er den klassisk moderne Twist2 og Akkord, det tradisjonelle Flexi og det moderne Bjerkli.

Les også: Bo i tomannsbolig? Sjekk ut Twist!

Tomannsboligen Twist
Tomannsboligen Twist er den absolutte bestselgeren i Nordbohus. Den er svært innholdsrik, og prisen er langt fra avskrekkende.

Bygg tomannsbolig sammen med en venn

En tomannsbolig er et godt alternativ for de som ønsker å komme seg inn på boligmarkedet, men ikke har mulighet eller behov for en hel enebolig.

- Vi har sett mange ganger at kundene våre enten bygger tomannsbolig sammen med en venn eller et familiemedlem. Ved å bygge en tomannsbolig sammen med noen andre, kan dere dele på den totale kostnaden – noe som vil gi en rimeligere bolig for begge parter. Det fine er at du likevel får en helt ny bolig som er tilpasset dine ønsker og behov. Du kan også velge å se på tomannsboligen som en investering, og selge eller leie ut den andre boenheten.

- Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

Les også: Søsken bygde tomannsbolig sammen.

 

Fordeler med tomannsbolig

Det er mange fordeler med å velge å bygge en tomannsbolig:

  • Du får en helt ny bolig til en gunstig pris
  • Du kan dele kostnadene med den du velger å bygge sammen med
  • Du kan få boligen tilpasset for deg, på samme måte som når du bygger en enebolig
  • Du og naboen deler på utendørs vedlikehold som klipping av plen og hekk, måking av snø og lignende
  • Du får velge din egen nabo
  • Du har som regel alltid noen som «passer på» huset når du selv er bortreist
     

Få gode råd når du skal bygge ditt nye hjem

Vil du vite mer om hvilke muligheter som finnes? Ta kontakt med din nærmeste Nordbohus-forhandler for å få gode råd basert på din situasjon. Du kan også sjekke ut de ulike tomannsboligene vi har i katalogen vår. Velg tomannsbolig under «boligtype» og finn modellen som passer best for deg!


Skrevet av Hedda Ingeborgvik, Bennett Reklamebyrå

 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18