Takler Korona med godt humør og god planlegging

Korona-pandemien har store ringvirkninger på næringslivet i Norge, og derfor er det ekstra hyggelig å lese om gode resultater! Det finner vi mange steder i Nordbohus, blant annet i Nordbohus Sogn.

I Nordbohus Sogn har de taklet Korona-situasjonen veldig godt, og i et innlegg på deres flotte facebook-side forteller de om markedssituasjonen og om hvordan de håndterer utfordringene. De har ingen permitterte, og både hammer og sag går like taktfast som før. I tillegg holder de humøret oppe, men det er ikke noe nytt når det gjelder Sogn-gjengen. 

Vi tror faktisk humøret i selskapet er en direkte årsak til at de takler situasjonen så godt. Ja, de har planlagt godt, prosjektert boliger som etterspørres, og de har dyktige tømrere og dyktige folk på salg; men det særdeles gode humøret gjør at disse forutsetningene blir til resultater!

Tekst nedenfor er hentet fra Nordbohus Sogn på facebook (følg gjerne facebook-siden deres for å se flere flotte innlegg)

sogn1-korona_web.jpg
Nordbohus Sogn bygger både leiligheter i større bygg, rekkehus og eneboliger. 

Grunna Corona-pandemien, er det mange bedrifter, arbeidsgjevarar og tilsette som ikkje har det så lett for tida. Me ser at permitteringar og konkursar er meir «vanleg» no enn tidlegare.

Me i Nordbohus Sogn er heldige. Me har per dags dato 26 tømrarar, 3 byggjeleiarar og 6 administrativt tilsette. Alle er i arbeid, og det er me svært takksame for i den tida me no er i.

sogn-3-korona_web.jpg
Særdeles godt humør på byggeplassen i Nordbohus Sogn, som vanlig.

Nordbohus Sogn ligg alltid godt frampå med planlegging og sal av nye bustader. For oss er det viktig å sjå fram i tid. Det gjer at me til ei kvar tid har gode ordrereservar. Me har også moglegheit til å setja i gang med nye prosjekt i eigen regi, på eigne tomtar om behovet skulle oppstå. Det gjer at me alltid har prosjekt å jobbe med.

I desse tider har me fokus på hygiene og avstand. Me har faste personar som arbeider saman. Lunsj og andre pausar vert ikkje teke i store grupper. Toalett og brakker vert hyppig reingjort, og dei tilsette skal halde seg heime dersom dei er forkjøla eller ikkje er i form. Så langt har dette fungert kjempe bra, takka vera god innsats frå alle tilsette. Me er heldige som har så mange flotte arbeidarar på laget!

Me vonar at våren vert bra. Me har mange prosjekt på gang, og ser fram til å gjere bustaddraumen verkeleg for kundane våre.

----------

I Nordbohus er vi veldig glad for å ha alle de fine folkene fra Nordbohus Sogn med på laget. Gode nyheter smaker ekstra godt i utfordrende tider!

Er du på utkikk etter ny bolig? Se alle våre boliger til salgs

Er du grunneier eller eiendomsutvikler, og trenger en samarbeidspartner? Se mer om eiendomsutvikling hos oss

Har du egen tomt og ønsker en enebolig? Se alle våre fine hus


Skrevet av Stian Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

 

 

 

Finn forhandler