Redesignet versjon av eneboligen Komplett i Lofoten

På boligfeltet Breidablikk i Lofoten ble en unik og stilig variant av eneboligen Komplett reist av Nordbohus Botek på oppdrag langveisfra i Trondheim. Resultatet ble en annerledes og stilig løsning, og svært fornøyde boligkjøpere.

Gunvald Johansen Bygg, Avd Botek mottok en henvendelse fra Ragnhild og Anders i Trondheim. Begge hadde fått fast jobb i Lofoten, og ønsket å bygge nytt hus. Tomten hadde de bare sett på satellittbilder og i annonse på finn.no. På grunn av småbarnsliv og coronarestriksjoner, måtte prosessen gjøres over Teams og telefon, og eneboligen stod ferdig første gang paret fikk se den med egne øyne.

Profilbilde av Tore Holmen
Tore Holmen, prosjektleder

Komplett som utgangspunkt

Eneboligen Komplett var valgt ut som ferdig prosjektert bolig for tomten. Her ønsket kunden å gjøre store endringer på planløsningen, og hadde tydelige ønsker for løsninger.

- Denne utgaven av Komplett er kraftig omtegnet fra originalen, og skallet er det eneste originale som er igjen, forteller prosjektleder i Nordbohus Botek, Tore Holmen.

Hushjørnet på eneboligen Komplett i Lofoten
Dette hushjørnet er tydelig i sitt uttrykk! Rent og pent! Foto: Eivind Biering-Strand, Lofotposten Marked

Planløsningen ble endret slik at det i tillegg til stue og kjøkken, kom det også soverom, bad og garderobe i andre etasje. Ragnhild og Anders ønsket også åpenhet, romfølelse og mye lys til både egen komfort, og for å sørge for at hobbyen med grønnplanter også fikk behovet for dagslys dekket. I tillegg til store og mange vindusflater har helhet mellom rom vært viktige, Tore Holmen utdyper:

- Kunden valgte likt gulv i hele boligen, for å skape en rolig effekt for øyet som ser. Laminat med lange staver ble lagt gjennomgående på gulvene, og på baderommet var de så heldige å finne en type vinylgulv som så helt lik ut som laminatet. På den måten ser det ut som at man også har tregulv på badet, en veldig stilig effekt, forteller prosjektleder Tore Holmen.

Ragnhild og Anders på terrassen
Hos Ragnhild og Anders blir det stilig både ute og inne. Plantene og huset skal stå godt sammen! Foto: Eivind Biering-Strand, Lofotposten Marked

Vedlikeholdsfri kledning

Ragnhild og Anders ønsket en vedlikeholdsfri fasade på huset sitt, og i samarbeid med Botek så de på mange ulike muligheter, blant annet MøreRoyal og Kebony. Valget falt til slutt på platekledning fra AluTile.

- Dette er plater laget av aluminium, og er helt vedlikeholdsfrie, man trenger kun å spyle de en gang i året, og platene kunne leveres i alle slags farger, forteller Tore Holmen. På boligen gikk valget på hvit farge.

Fasadeplater fra Alutile og vinduer fra Nordan
Stilige fasadeplater fra Alutile kombinert med Black Line-vinduer fra NorDan skaper en stilig helhet sammen med grønne planter. Foto: Eivind Biering-Strand, Lofotposten Marked

- Ikke bare gir slike plater huset en veldig unikt uttrykk, men det harmonerer stilrent med innsiden også, som består av glatte- og listefrie vegger. I tillegg valgte vi vinduer fra NorDan sin BlackLine-serie. Sammen med hvite aluminiumsplater og andre sorte detaljer, ble dette en veldig stilig kombinasjon.

Tillit og god kommunikasjon

Det er ikke hverdagskost at noen velger å bygge hus uten å fysisk ha sett verken tomt eller mulighet for å følge byggeprosessen, men byggingen av Komplett med Anders og Ragnhild har vært mulig på grunn av fleksibilitet, tilgjengelighet for hverandre og en engasjert prosjektleder.

- Jeg har ukentlig holdt de informert og oppdatert med bilder og videoer. I tillegg har vi kommunisert både på mail og Teams. Ragnhild og Anders har brukt byggevarehandlere i Trondheim for å se på hva de har ønsket seg, og så har vi brukt det i huset. Det er viktig for oss at kunden skal få det de ønsker, understreker prosjektleder Tore Holmen.

- I tillegg har kunden stilt opp for teamet som har jobbet med huset; de Vippset penger til meg, slik at jeg kunne kjøpe kake til snekkerne. Det ble godt mottatt, smiler Tore Holmen.


Skrevet av Bennett Reklamebyrå 
og Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

FOTO: Eivind Biering-Strand, Lofotposten Marked

Eneboligen Komplett - kundetilpasset og ekstra stilig!

Eneboligen Komplett er populær hos Nordbohus. Den er bygd over hele landet, og en av de nyeste utgavene finner vi i Lofoten. Denne stilige versjonen har fått en
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18