Hopp til hovedinnhold
1 / 0

NORDBØLIA- Lekker og moderne enebolig med alt på en flate

Nordbøflåtin 18 , 3803 Midt telemark
Pris fra
4 395 000 kr

Areal

BRA 75 m2

Primærrom

70 m2

Sekundærrom

5 m2
Fredrik Stave
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Peab Nordbohus Skien

Nordbohus Skien er et trygt lokalt valg for deg som vil bygge hus i Skien, Porsgrunn Siljan, Larvik eller nærliggende områder. Vi bygger eneboliger og utvikler større boligprosjekter i vår region.

Gå til forhandlersiden

Her presenteres en lekker enebolig med ett meget effektivt utnyttet areal. Boligen har unike kvaliteter, hvor fellesnevneren er moderne løsninger og gode materialvalg. Det er gjennomgående god standard, med gode løsninger og ikke minst høyere takhøyde i stue/kjøkken som gir en luftig romfølelse. Det er mange muligheter for å skape din egen stil, så her kan du skreddersy ditt nye familiehjem!

Denne nye eneboligen er perfekt for enkeltpersoner, par eller små familier som ønsker et koselig og intimt hjemmemiljø.

Innhold: Stue/kjøkken på 27,5 m2,

2 soverom på henholdsvis 11,7 m2 og 7,8 m2,

Gang på 5,5 m2 Entré på 4,5 m2

Bod på 3,4 m2 og en utvendig sportsbod på 5 m2.

Det er også mulighet for loft til lagring (tilvalg)

Total bruks areal BRA 75 m2

BRA-i 70 m2

BRA-b 5 m2

Standard Byggene leveres i henhold til teknisk forskrift 2017 (TEK17). Prisen baseres på leveransebeskrivelse i prospekt, men kan oppgraderes mot pristillegg.

Tomten

Tomt 28 ligger midt i det nye boligområdet i Nordbølia. Tomten er ca 800 m2 og ligger fint plassert med utsikt utover Lifjell. Tomten leveres med ferdig gruset gårdsplass og ferdigtilsådd plenareal.

Fordeler med å kjøpe nybygg

1. Lav dokumentavgift

Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen, som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder

Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år

Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard

Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Fem års reklamasjonsrett

Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.

Ta kontakt i dag for tilsending av prospekt eller mer info!