Hopp til hovedinnhold
1 / 0

LILLO boliger for salg på Biri - Grunnmurer er påbegynt - ALLE SOLGT!

Honnebakken, 2836 Biri

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Tomannsbolig
Anders Prøven
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik

Lokal, solid og trygg boligbygger med snart 40 års erfaring i markedet. Nordbohus Innlandet har vært en del av Nordbohus siden kjedens oppstart for snart 40 år siden, og dekker hele Mjøsregionen med sine lokale avdelinger i Gjøvik, Ringsaker/Hamar, Lillehammer og Vinstra. Med sterk forankring i lokalmiljøet, og en solid faglig erfaring i byggfaget, leverer Nordbohus Innlandet boliger som varer i generasjoner.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

I Honnelia er det nå 4 LILLO boliger for salg, 3 av disse er solgt og den siste er nå reservert!

Kontakt oss for å avtale en tomtevisning og gjennomgang av tegninger og leveranse.

Merk at på disse boligene betaler du ingen ting på forskudd. Innbetaling skjer i forbindelse med innflytting!


I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. I likhet med alle våre nye boliger, selges LILLO med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente.

Merk at disse boligene også leveres med komplett hvitevarepakke, kombiskap (kjøl/ frys), komfyr med steketopp, oppvaskmaskin