Nye eneboliger på vei

Hvert andre og tredje år lanserer Nordbohus nye eneboliger. Nå er vi snart der igjen. Denne gang blir det noe helt spesielt.

De klassiske huskatalogene er mindre etterspurt enn tidligere, men eneboligen er fortsatt den store boligdrømmen for de fleste. De fleste av kundene våre liker en utfyllende presentasjon på nett og mobil. Der kommer vi med noe spennende snart, men vi kan allerede nå love at vi løser i hvert fall en av kundenes store utfordringer gjennom spennende ny teknologi. Vi lar den henge litt der, og kommer tilbake med mer når vi nærmer oss lanseringsperioden i oktober.

De nye boligene som lanseres byr på et uttrykk som ikke umiddelbart assosieres med Nordbohus. Vi har fornyet oss, og gleder oss veldig til å vise dere det hele. Vi har i tillegg oppgradert alle våre eksisterende boliger i eneboligkonseptet i henhold til revidert teknisk forskrift med blant annet de nye kravene til dagslysfaktor. Utover det så har vi analysert mange av kundenes tilpasninger, og ut fra den innsikten gjort små justeringer på våre standardmodeller. Flere av de eksisterende husene fremstår som helt nye med sine små tilpasninger og de nye presentasjonene. Som eksempelvis stuen i eneboligen Kvadrat.

Boligen byr på særdeles spenstige egenskaper inne og ute. I stue-sonen er det blant annet vinduer helt opp til himlingen, og faktisk forbi! Det kan man se på vår nye illustrasjon av dette spennende rommet. Der ser vi den elegante egenskapen bedre enn noen gang før. Og lyset da! De nye kravene til dagslysfaktor i teknisk forskrift har vært krevende å løse, men alle liker jo lys. Det er så vakkert.

Vi gleder oss til å vise dere mer. 

PS: Hvis du tar turen innom nærmeste Nordbohusforhandler så kan du få se hele det nye sortimentet, før det lanseres! Det anbefaler vi at du gjør dersom du vurderer ny enebolig.


Skrevet av Stian R. Moursund.
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler