Ny trapp i den eksklusive Escalia-serien

Våre gode samarbeidspartnere i HAGEN har lansert en helt ny trapp!

Det skjer ikke hver dag at det kommer helt nye trapper, og nyheter fra HAGEN skaper gjerne interesse i både byggebransjen og i interiørmagasiner.

Trappen er i Escalia-serien, og tilhører det øvre sjikt kvalitetsmessig. En trapp er jo langt mer enn et middel for transport mellom etasjene, og ved å vurdere trappen som et møbel kan man kanskje vurdere å legge litt mer penger i den? Trappemodellen Pilar er defintivt i møbel-kategorien, og innehar kvaliteter og finish som harmonerer svært godt med det som er både stabilt og populært i møbelindustrien idag. Sånn sett kan din trapp og din sofa kanskje spille på lag og stå godt sammen i din nye bolig?

Andreas Engesvik sitter ved et bord
Andreas Engesvik, designeren bak trappen Pilar i Escalia-serien

Trappemodellen Pilar er et vakkert og funksjonelt kvalitetsmøbel til hjemmet, laget for å vare. Lenge.

Escalias nye trappemodell Pilar er designet av Andreas Engesvik, en av Norges fremste møbeldesignere. Med sin enkle, skandinaviske og prisvinnende signatur står han bak en rekke moderne designklassikere for produsenter i både inn- og utland.

Pilar er hans første samarbeid med produsent Hagen og Escalia, merkevaren rettet mot designbevisste forbrukere som ønsker en trapp i en klasse for seg.

– En trapp skal være funksjonell, sikker, den skal se bra ut og ha taktile kvaliteter. En trapp er et komplisert romlig element som jeg ikke har jobbet med før, det har vært veldig spennende, forteller designeren.

Trappen Pilar. Tette trinn med struktur-glass.
Trappen Pilar. Tette trinn med struktur-glass.
Strukturglasset skaper en flott effekt.
Strukturglasset skaper en flott effekt.


En moderne tolkning av tradisjon

De tidløse kvalitetene som kjennetegner Andreas’ arbeider speiles også i trappemodellen Pilar. Det minimalistiske møbelet er en moderne tolkning av tradisjonelle håndverksteknikker i eik, et slitesterkt materiale brukt i trapper i generasjoner. Eik har dessuten en gyllen og anvendelig fargetone, som kler de fleste interiører.

Pilar er bygget opp rundt stående pilarer, derav navnet. Uten synlige beslag, skruer og hull har trappen en fin, estetisk ro. Tette og transparente felt skaper subtile lys- og skyggevirkninger, med mulighet for å sette inn strukturglass i gelenderet for ekstra gjennomsiktighet. Bordene er store og brede, med en kraftig håndlist som er god å holde i.

Med sin enkle og elegante estetikk står Pilar på skuldrene til den skandinaviske designtradisjonen i både innhold og utseende.

– Vi har prøvd å overføre noe av finsligheten som man finner i møbler i selve trappen, blant annet ved å unngå synlige beslag, skruer og hull. Slik fremstår helheten mer forsiktig og delikat. Trappen har også fine taktile kvaliteter. Det er mye å ta på hvis du er interessert i å kjenne på de ulike overflatene, påpeker Andreas.

Pilar i fargen transparent eik, med spennende belysning i trinnene.
Pilar i fargen transparent eik, med spennende belysning i trinnene.

 

Nye finisher

Pilar kan lakkes, beises, laseres eller males etter ønske. Hagens nye Eik mattlakk natur beskytter trappen mot hverdagsbruk og slitasje med en matt og naturlig finish, som fremhever treverkets struktur. Foretrekker du en lysere finish bygger den nye lasuren Eik snøhvit opp under en lett, nordisk estetikk, mens mørkere toner vil gi et mer markert møbel.

Pilar leveres også med malt håndlist og gelender i Lys gyllenbrun, Lun beige eller Mørk gyllenbrun, farger håndplukket av designeren for sine vakre videreføringer av eiketreets gylne nyanser. Alternativt kan trappen males i valgfri NCS-S-farge.

Pilar i Hagens nye farge Eik matt lakk natur.
Pilar i Hagens nye farge Eik matt lakk natur.

Kvalitet i alle ledd

Hagen har produsert trapper i Stryn siden 1934, under merkevarene Stryntrappa og Escalia. Dyktige håndverkere på fabrikken sørger for at hver trapp er sterk, sikker og konstruert i henhold til alle bygningstekniske krav.

Med lange tradisjoner og bærekraft i bunn er Pilar et produkt som tåler å bli gammelt.

– Jeg har tegnet en trapp som kommer til å vare i mange år. Det er et kvalitetsprodukt, avslutter Andreas.

Finn huset som passer til en fin trapp

Tekst og bilder fra HAGEN

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18