Ny Nordbohusforhandler - RS Tømrerservice

-Vi ønsker å satse på markedet for nye boliger i Mysen og omegn, og Nordbohus kan tilby oss det vi trenger for ta selskapet opp til neste nivå, sier Tommy Rakstad, daglig leder i RS Tømrerservice.

RS står for Rakstad og Solheim, som er etternavnet til de to gründerne av selskapet. RS er i tillegg et navn som illustrerer topp profesjonell satsing og høyt tempo, noe som passer selskapet meget godt. -Vi har hatt en fin vekst de siste årene, og således bygd veksten i selskapet vårt på fornøyde kunder som har anbefalt oss videre til andre kunder. Akkurat den filosofien passer veldig godt med det som Nordbohus representerer. Bygd for å vare er et slagord som vi kan gå god for, sier Rakstad i RS Tømrerservice.

Tror på et marked for småhus

RS Tømrerservice har tilhold og hovedandelen av sin virksomhet i Mysen i Eidsberg kommune. -Vi ser at markedet vårt etterspør rekkehus og eneboliger. Mitt inntrykk er at de fleste drømmer om å bo slik i vårt område når de er klare for å etablere seg i et samboerforhold og med familie. Vi skal være der for dem, og tilby en solid og trygg prosess som fører til at vi blir anbefalt til nye kunder igjen, sier Stian Solheim.

Klar for lansering snart

Nordbohus er ivrige etter å lansere RS Tømrerservice som ny Nordbohusforhandler, og så snart nødvendig informasjon og opplæring i kjedens systemer er gjennomført vil selskapet markedsføres i området. –Etter nødvendig kursing skal de prissette husene i eneboligkonseptet ut fra våre kalkyler, slik at de får sine priser inn i vår nettbutikk for bolig. Deretter skal vi kommunisere godt ut til markedet at Nordbohus er på plass i Mysen med svært dyktige folk, sier Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.

Bildet: Fra venstre: Tommy Rakstad i RS Tømrerservice, Stian Moursund i Nordbohus AS og Stian Solheim i RS Tømrerservice

Fordelene ved å bli Nordbohusforhandler: Bli Nordbohusforhandler

Finn forhandler