Ny Nordbohusforhandler - Nordbohus TG Bygg

Thorvaldsen og Gausvik Bygg AS (TG Bygg) har blitt godkjent som Nordbohusforhandler, og er nå klar for å presentere både merkevaren og boligene til markedet på Haugalandet. Alle samtaler og møter med kjedekontoret i Nordbohus har vært digitale, og det har gått helt fint.

TG Bygg ble etablert i 2009 og har nå 12 ansatte. Tilknytningen til Nordbohus ser de som et riktig steg for selskapets utvikling. -For oss er det mange fordeler tilknyttet medlemskapet i Nordbohus. Vi jobber med både eneboliger, boligprosjekter på egne tomter, rehabilitering og hytter. I Nordbohus får vi tilgang på det vi trenger for å møte lokalmarkedet på en proff måte, sier Thomas Gausvik.

Viktig med tilgang på byggevarer fra XL-Bygg lokalt
Gausvik trekker også frem samarbeidet med Berge Sag som en viktig årsak til det nye samarbeidet med Nordbohus. -Nordbohus er jo en del av Mestergruppen, og Berge Sag har en XL-butikk med tilknytning til Mestergruppen. Ved å bli en del av Nordbohus kan vi dermed fortsette vårt solide samarbeid med Berge Sag, og det var viktig for oss, sier Gausvik.

En digital samhandling
Kjedekontoret i Nordbohus og TG Bygg har faktisk aldri møttes, fysisk. Men digitalt har det vært mange gode samtaler. -Det er jo litt spesielt at alle samtaler, opplæring og presentasjoner har foregått digitalt. Vi har faktisk ikke møtt våre nye kollegaer i TG Bygg annet enn på skjermen, men det har gått helt fint, sier Randi Hellem ved Nordbohus sitt kjedekontor. -Jeg syns det er litt morsomt. Det viser jo at både vi i TG Bygg og Nordbohus sitt kjedekontor tar smittevern på alvor og anvender teknologien som er tilgjengelig. Vi kan jo ikke sette oss ned og vente på vaksine, vi må jobbe på og holde hjulene i gang, sier Thomas Gausvik som til tross for digital kompetanse også gleder seg til mer normale tilstander med fysiske møter. -Det gleder vi oss til her på kjedekontoret også, sier Randi Hellem.

Nordbohus TG Bygg er allerede oppe med sin Nordbohus-hjemmeside og har kalkulert alle eneboligene i det digitale eneboligkonseptet. Prisene på boligene ligger ute på nett, slik at kundene kan opprette brukerkonto og vurdere neste års største julegave til seg selv.

Besøk Nordbohus TG Bygg sin hjemmeside
 

Skrevet av Stian Moursund

Finn forhandler