Ny Nordbohusforhandler - Fulsaas & Løkseth

Nordbohuskjeden er i vekst og i 2019 kom det mange nye forhandlere til kjeden som er bygd for å vare. Siste tilskudd i Nordbohusfamilien er Fulsaas og Løkseth. 

Fulsaas og Løkseth holder hus i Veggli i Buskerud, og skal jobbe i de omkringliggende kommuner. Selskapet ble etablert for ca. et år siden, og har allerede fulle ordrebøker med eneboligbygging, tilbygg og hytter. De planlegger nå ansettelse av ytterligere to tømrere for å ta unna etterspørselen.

-Nordbohus er den rette kjeden for oss. Vi ønsker å vise vår seriøsitet i lokalmarkedet og ved å bli del av et etablert felleskap får vi større anledning til det. Nordbohus er en solid organisasjon og vi får et sterkt hovedkontor i ryggen som forsterker oss, i tillegg til alle de nye kollegaene blant de etablerte forhandlerne i kjeden. Suksessen for oss hittil har vært anbefalinger fra fornøyde kunder, og der ser vi at Nordbohus har samme filosofi. Nå kan vi tilby kundene våre akkurat det de måtte ønske av form og fasong på husene, ved hjelp av arkitektene og ingeniørene på hovedkontoret, sier daglig leder Håkon Narve Fulsaas.

Vi ønsker Fulsaas og Løkseth AS hjertelig velkommen inn i kjeden!
 

Skrevet av Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler