Nordbohus prisliste - priser på nett

Når du bygger et hus fra Nordbohus skal du kunne sette ditt personlige preg på ditt nye hjem. Du er sjefen for byggeprosjektet, og du bestemmer selv hvor skapet skal stå, og hvor mange skap du skal ha. Prisen bestemmer du faktisk litt selv også. 

Lokale Nordbohus prislister - pris pr. kommune

Tidligere sendte vi ut huskataloger og prislister i utskrift og pdf. Det har vi endret, og nå ligger alle prisene våre på nettsiden vår. Det er enkelt for deg som kunde. Du finner huset du liker. Klikk på "Finn pris" og da får du tilgang på husets pris og alle tilgjengelige tilvalg. 

Alt du gjør av tilpasning på huset kan du lagre på din egen minside. Dette er anonymt, og vi får ikke tilgang på ditt navn og epostadresse før du klikker på "avtal møte". Da trenger vi å vite hvem du er :-) 
 
Finn huset du liker på www.nordbohus.no/hus. Lag en brukerkonto ved å klikke på "Finn pris" inne på huset. Da får du tilgang på alle tilvalgpriser og prisen på huset der du ønsker å bygge. Du får i tillegg tilgang på pris på alle de øvrige husene våre.

Når du er innlogget får du også se den aktuelle Nordbohusforhandler sin leveransebeskrivelse. Her kan det være endel forskjeller fra de ulike markeder. Husk å lese leveransebeskrivelsen når du sammenligner pris med våre konkurrenter. Kanskje har vi mye mer enn dem inkludert i prisen, og bygger en mer innflyttingsklar bolig enn det du sammenligner med? Det er jo den endelige og faktiske prisen du trenger. Den kan du få hos oss.

priser-byggalf.jpg
Bildet viser prisene for Nordbohusforhandleren i Bodø, basert på nøkkelferdig leveransebeskrivelse. Når du er innlogget får du se prisene på alle våre hus, akkurat der du ønsker å bygge.


10.04.2015 (oppdatert 24.07.2018) (oppdatert 13.11.2019)
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Vilde Nilsen og Eirik Brandsdal tester nettbutikk for bolig

Nordbohus har prisene på sine eneboliger klar for deg på nettsiden. Opprett en bruker, velg byggekommune og sjekk prisen der du vil bo. I tillegg kan du velge m
Finn forhandler