Nordbohus prisliste

Eneboligen Link er veldig populær. Hva koster den? Det vet din lokale Nordbohusforhandler

Når du bygger et hus fra Nordbohus skal du kunne sette ditt personlige preg på ditt nye hjem. Du er sjefen for byggeprosjektet, og du bestemmer selv hvor skapet skal stå, og hvor mange skap du skal ha. På grunn av den store muligheten for tilpasning varierer også prisene veldig fra hus til hus.

Lokale Nordbohus prislister

Vi har likevel gjort det veldig enkelt for deg å få et godt utgangspunkt for hva et hus fra Nordbohus koster. Ved å ta kontakt med din nærmeste Nordbohus forhandler, kan du få en prisliste. Sammen med prislisten får du vår basis leveransebeskrivelse eller vår Total leveransebeskrivelse, som forteller hva prisen inneholder. Prisene er ulike på de forskjellige stedene i landet. Dette grunnet ulike kostnader til tømrertjenester, frakt og lokale markedsforhold.

Prislister fra Nordbohus basert på Basis Leveransebeskrivelse og Total Leveransebeskrivelse

Prisen på et hus fra Nordbohus, som du vil få oppgitt fra din lokale Nordbohusforhandler, er altså basert på en basis leveransebeskrivelse, eller en Total Leveransebeskrivelse. En Basis leveranse består av selve huset og en eksempelinnredning på kjøkken og bad. Den inneholder ikke maling, tapet, parkett, fliser, murarbeider og lignende. Vi anbefaler alltid at du setter deg godt inn i hva som legges til grunn for prisene du får oppgitt, og dette hjelper vi deg gjerne med. Total leveransebeskrivelse innholder mye mer, men ikke tomt, mur og tomtetekniske arbeider.
 
Finn din Nordbohusforhandler og få din lokale Nordbohus prisliste, og leveransebeskrivelsen. Da kan du sammenligne med våre konkurrenter og brukte boliger på relevant grunnlag.

10.04.2015 (oppdatert 24.07.2018)
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS