Nordbohus – mye mer enn enebolig!

Nordbohusforhandlerne bygger mye mer enn eneboliger på kundens tomt. Det er til enhver tid både leiligheter, rekkehus og eneboliger til salgs over hele landet. Kanskje er drømmeboligen din allerede bygd?

Vi er glade for å ha svært mange fornøyde kunder som setter pris på vår høye byggfaglige kvalitet, og våre mange års erfaring som en av Norges største boligleverandører. Vårt motto «bygd for å vare» er gjennomgående i alt vi gjør når vi bygger boliger. Vi er faktisk alene i Norge om å ha teknisk godkjenning fra SINTEF byggforsk på hele vårt unike byggesystem.

Allerede bygd

Selv om vi kanskje er best kjent for eneboligene vi bygger, har Nordbohus mye mer å by på utover dette, og det kan hende at boligen du ønsker deg allerede er bygd, enten det er en enebolig, leilighet eller kanskje et rekkehus.

Ta en titt innom nettsidene våre, for under fanen «Til salgs» finner du en oversikt over hva som til enhver tid er til salgs av ferdigstilte boliger. Der kan du også benytte deg av sorteringsfunksjonen vår som gir deg enkel oversikt over boligtyper, landsdel, areal og pris som passer deg og dine behov.

Prosjekter

I tillegg til individuelle kundeprosjekter på kundens egen tomt, er Nordbohus også engasjert i en rekke store og små bolig- og næringsprosjekter over hele landet. Vi prosjekterer og bygger rekkehus og leiligheter på egne boligfelt. Nordbohusforhandlere er lokale selskaper, og dette gjør at Nordbohus også bygger verdier lokalt.

- For oss er det viktig å skape nye boligområder så bra som overhodet mulig, forteller markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, Stian Moursund. Lokal tilhørighet av utbygger og leverandører er selve essensen i verdiskapningen, da kunnskap om lokalområdet lettere skaper både god kvalitet og trivsel for de som skal bo i boligområdet.

Se video som beskriver hvordan vi jobber med utvikling av boligområder lokalt. Her sammen med Nordbohus Gjøvik.


Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18