Nordbohus – Årets Beste 2020

For Nordbohus som kjede er det viktig å hedre de beste prestasjoner hos våre forhandlere. Her er de beste prestasjonene for 2020.

Hvert år kårer vi de beste prestasjoner i flere kategorier. Dette har Nordbohus gjort i mange år, og historien er lang. Vanligvis avholdes kåringen på årskonferansen, Nordbohus Storting, men på grunn av koronapandemien er kåringen de siste to år blitt gjennomført via en digital streaming. Kåringen i sin helhet kan du se her:

 

Årets utdeling ble ledet av kjededirektør Birger Aspaas og markeds- og kommunikasjonssjef Stian Moursund. Sistnevnte forteller at seier i en kategori henger høyt og verdsettes både internt og eksternt:

- Hvert år kårer vi vinnere i ulike kategorier, og vinnerne kåres fra definerte kriterier som eksempelvis kundetilfredshet og øvrige resultater, i tillegg til juryens bedømming. Å være den beste er ingen enkel oppgave, og de som vinner har vist en eksepsjonell innsats i sitt felt, forteller Stian Moursund.

Årets beste leverandør - NorDan

Vinneren har vunnet denne prisen flere ganger i Nordbohussammenheng, og med god grunn. Nordbohusforhandlerne verdsetter et godt samarbeid med NorDan som leverer både kvalitetsprodukter og eksepsjonell fagkunnskap som kommer våre kunder til gode.

Årets beste tømrer – Ole Henrik Markusen, Nordbohus Follo Bygg og eiendom

Prisen er delt ut 4 ganger tidligere, og dette har blitt en årlig og viktig pris. Tømreren er ansiktet utad på byggeplassen, og en nøkkelperson i slagordet «Bygd for å vare». Årets beste tømrer jobber med eneboliger, beskrives som en handlingens mann som er positiv og viser vei. Han har gode lederegenskaper, og tar seg tid til å instruere yngre tømrere og lærlinger, men setter også tydelig krav til gjennomføring. Han beskrives også som en faglig dyktig tømrer som vet hva som skal til for å levere eksepsjonell kvalitet.

Årets Beste Selger: Asgaut Kalsås i Nordbohus Sandnes

Vinneren beskrives som en fleksibel selger som er god på å se sine kunder, og deres behov. Asgaut stiller opp på kundens premisser, og sørger for å følge opp fra start til slutt. Han er på kontoret sent og tidlig, og er gjerne den som går sist hjem, og stikker innom i helgene. I 2019 ble han eneste selger og daglig leder i selskapet – en spennende dobbeltrolle som Asgaut gjør en meget god jobb i.

Årets Beste Byggeleder: Øivind Eriksen i Nordbohus Kongsvinger

I denne kategorien nominerer forhandlerne sine byggeledere med noen kriterier i bunn; overholdelse av tidsfrister, kommunikasjon med alle parter og feilfri overtakelse. Byggelederen har en avgjørende og sentral rolle når boligen skal oppføres, og det krever at man har kontroll og er ryddig, samt har en god kommunikasjon med alle parter. Øivind beskrives som en kar som har god kontroll og oversikt i sine prosjekter, med fokus på å levere i øverste sjikt på kvalitet. «Hel ved» er Øivinds beskrivelse, og han vinner prisen for andre gang i sin karriere.

Årets Beste Prosjekt: Bråtane Bustadfelt fra Nordbohus Sogn

Vinnerprosjektet kommer fra en solid prosjektutvikler i Nordbohus. I boligfeltet er det bygd eneboliger, tomannsboliger og leiligheter i 4-manns og 6-manns boliger. Boligene ligger i et etablert, rolig og ryddig område. Boligene har panoramautsikt, det er gangavstand til alle fasiliteter, er skjermet og barnevennlig. Forhandleren har vunnet flere forskjellige priser tidligere, og vinner denne prisen for andre gang.

Årets Beste Kundetilfredshet – Enebolig på kundes tomt: Nordbohus Villanger & Sønner

Måles gjennom prognosesenterets spørreskjema som sendes til kunde etter husovertakelse. Nåløyet for å lykkes i byggebransjen er trangt, og for å komme på topp 10-listen i Norge, må bedriften ha en høy score. Vinneren er en av kontiniutetsbærerene i Nordbohus; de har vært med i flere år, og har stor yrkesstolthet. Vinneren scorer 93 poeng av 100 mulige på målingen.

Årets Beste Kundetilfredshet – Prosjekt: Nordbohus Wari Hus

Kunder er vant til høy kvalitet fra Nordbohus, og legger listen høyt. I den forbindelse har vi forhandlere som leverer på kvalitetsforventningen, og vinneren av årets beste kundetilfredshet for prosjekt har oppnådd 94 av 100 mulige poeng.

Årets Beste Bedrift: Nordbohus Modum

Kriteriene for å oppnå prisen har følgende kriterier: kundetilfredshet over snittet, omsetning, resultatmargin og omsetningsøkning i prosent. Vinneren er et forbilde, og en fantastisk ambassadør for Nordbohus. De rendyrker merkevaren i alle ledd, og de utøver kjedens verdier i praksis fra A til Å.

Hedersprisen

Hedersprisen er ikke en årlig kåring, men deles ut i tider hvor enestående innsats skal belønnes og berømmes. Denne prisen henger ekstra høyt, og tidligere vinnere har spilt viktige roller i Nordbohus, både for kolleger og kunder over flere år.

Årets vinner gir andre innsikt og forståelse, er rollemodell og gir mye av seg selv. Dagens hedersmann har jobbet hardt for Nordbohus i mange år, og bygd opp et meget solid konsern som står støtt på flere ben. Han har vært en god ambassadør i flere år, og vist vei ved å kvalitetssikre alle leveranser utover det vanlige.

Vinneren av Nordbohus sin hederspris er Nils Asbjørn Telle, fra Nordbohus B. Telle Trearbeid.


Skrevet av Bennett Reklamebyrå
og Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18