Nordbohus anbefaler Sigdal

#Reklame Sigdal sytti år, med noe nytt hvert år

I 2020 feirer Sigdal sytti år som produsent av interiører og kjøkken. Virksomheten startet som en lokal snekkerbedrift og er i dag en av premium-merkevarene i Nobia-konsernet, som er Europas ledende kjøkkenspesialist med produksjon og salg i sju land.

 

Hvordan kan en nasjonal kjøkkenprodusent klare å opprettholde en ledende posisjon så lenge på et så krevende marked som bolig- og innredningssektoren? Hvordan stå imot konkurransen fra masseproduksjon og billigimport fra lavkostland?

Svaret er nytenking og produktutvikling.

Til tross for en rekke priser og utmerkelser gjennom årene - Sigdal har aldri hvilt på laurbærene, men alltid sett framover. Hva blir de nye trendene? Hvordan vil morgendagens hjem se ut? Hva kommer forbrukerne til å legge vekt på i fremtiden? Hva er det som skaper gode, funksjonelle innredningsløsninger som letter husarbeidet og fremmer fellesskapet i en familie?

Ved å ha en fremoverlent og nytenkende produktfilosofi, har Sigdal klart å beholde en stabil markedsposisjon, og vunnet stadig flere tilhengere blant norske forbrukere.

1811_MARBODAL_D2_INOVATION_026.jpg
Skjult i innredningen er en flott hylleseksjon. Smart!

Åpnere hjem. Bedre oppgaveflyt. Større trivsel

I en årrekke har Sigdal vært forkjemper for det åpne kjøkkenlandskapet. I motsetning til etterkrigstidens lukkede kjøkkenrom, kun beregnet på matstell og korte måltider, har Sigdal vært blant pionerene innen boligutforming i retning av å åpne opp folks hjem og skape arenaer for samvær, sosialt liv og deltagelse i felles oppgaver.

Ta for eksempel fenomenet kjøkkenøy, som er blitt stadig mer populært i norske boliger. Ikke bare er dette en viktig avlastningsplass for det «utvidede matlagingsbegrep» - altså at hele familien, i enkelte tilfeller til og med gjestene, kan delta i tilberedning av felles måltider. Dette er aktivitet som åpner for variert kosthold, utforsking av spennende råvarer og kulinarisk læring. Som for eksempel at de som ikke likte fisk plutselig begynner å like fisk, fordi de ble kollektivt innviet i nye tilberedningsmåter og tilbehør. Det skal ikke mer til enn en chilimarinert laksefilet samstekt med karamellisert løk og gresskarkjerner; surret i honning og rømme. Og etterpå nyter man resultatet i fellesskap.

Line.jpg
God stemning rundt kjøkkenøyen

Riv veggene. Bygg bomiljøer

En kjøkkenøy markerer også en vennlig overgang mellom husets tradisjonelle kjøkkendel og det sosiale minglearealet på «utsiden». Kan med fordel kombineres med en koselig hvilebenk eller en frokostbar for raske måltider.

Det er godt kjent at Sigdal, i tillegg til kjøkken, også leverer innredningsløsninger for baderom, vaskerom og garderobe. Men hva med innredningen i huset for øvrig? Bortsett fra de private gemakker, er det lite som taler for at moderne, pulserende hjem skal bestå av separate, lukkede «skott».  Det finnes egentlig ingen grenser for hva man kan bygge med  Sigdals modulkonsept. Du kan skape interiører som avløser tradisjonell fastmontert innredning for stue, TV-rom og hobbyrom. Du kan lage flyttbare «romavdelere» som markerer ulike soner i det åpne boliglandskapet. Og du kan integrere personlige hobbykroker og arbeidsplasser slik at du får et hjem som lever. Det vi etter hvert kjenner som boligens allaktivitetssoner har definitivt kommet for å bli. Og her har Sigdal lenge ligget i front av utviklingen.

1811_Sigdal_D2_HERO_496.jpg
En koselig hvilebenk i vindusposten ble en del av kjøkkeninnredningen i dette lekre Sigdalkjøkkenet.

Innovasjon og tradisjon

Det beste inntrykket av Sigdal kjøkken får du ved å besøke en Sigdalforhandler. Her vil du bli presentert for årets nye modeller. Og de nye fargetrendene. Og nye innovative tekno-finesser som stadig utvikles i våre produksjonsmiljøer for å gjøre kjøkkenarbeidet både enklere og mer lystbetont. Våre butikkselgere og interiørkonsulenter hjelper deg mer enn gjerne med å finne modeller og fargekombinasjoner som passer med din interiørstil. For du er vel klar over at med Sigdal har du muligheten til å skape et kjøkken der du kan mikse og kombinere ulike modeller og designutrykk! Dermed får du et unikt «one-of-a-kind» kjøkkendesign som er bare ditt, og ulikt alle andres. Med digitale hjelpemidler, som for eksempel VR-briller kan du faktisk også oppleve ditt fremtidige kjøkken fra innsiden – slik det vi bli hjemme hos deg!

Scala%20Inframe%202.jpg
Et kjøkken er så mye mer enn et kjøkken. Gode løsninger fra Sigdal gjør kjøkkenarbeidet både enklere og mer lystbetont

Ett av Sigdals fortrinn består av det store modellspekteret, den brede spennvidden i stil og formuttrykk – og dermed rike valgmuligheter for deg som kunde. Fra det nyeste og hotteste  i kontinental interiørdesign, à la eikekjøkken med Pocket-door – til ett av Norges mest kjente og kjære møbelkjøkken, klassiske Herregaard.

Og som en forklaring på hvorfor Sigdal har kunnet levere kjøkken til norske hjem gjennom hele 70 år, så handler alt om kvalitet, håndverkstradisjon og respekten for sluttbrukerne. Deg og alle andre som får gleden av å ha Sigdal kjøkken som en levende del av hjemmet sitt.

Det er faktisk en grunn til at Sigdal er et av Norges mest kjente kjøkkenmerker.

Besøk Sigdal Kjøkken sin hjemmeside: SIGDAL KJØKKEN

#Reklame
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra Sigdal!

Finn forhandler