Nordbohus anbefaler NorDan

#Reklame - Nordbohus og NorDan har samarbeidet veldig godt i mange år, og deres høye kvalitet gir økt trygghet for våre kunder. 

Trygghet i kvalitet

Med produksjon bygget på kvalitet i over 90 år, gir NorDan vinduer og dører deg den tryggheten du fortjener når det kommer til fasaden på huset ditt. Vi har konstant vært en forløper for kvalitet, miljø, innovasjon og trygghet i våre produkter. Vi skryter på oss flere titler, blant annet Norges beste garantier på vinduer og dører. Det er fordi du som kunde kun fortjener de beste produktene, til de beste vilkårene. Om uhellet først skulle være ute, er det trygt å vite at du har over 90 års erfaring i ryggen, og de beste garantiene du finner på markedet.

Tingstuveien-6-4640-Sogne_1400_web.jpg

Din fasade, uten kompromiss

Våre produkter leveres slik du ønsker å ha dem. Om de skal være i tre, tre med aluminiumsbekledning eller hel aluminium, så får du alt dette hos en og samme leverandør. Slik at du som huseier enkelt har kontroll og får det akkurat slik du har sett det for deg.

Hvilken farge skal vinduene være? Det bestemmer du. Vi tilbyr hele 16 standardfarger du kan velge mellom, uten ekstra kostnad. Ønsker du å gjøre boligen komplett så tilbyr vi i tillegg myggnetting, innvendig solskjerming samt utvendig solskjerming skreddersydd til dine vinduer og dører.

Bærekraftig kvalitet

Hos NorDan vet vi at kvalitet varer lengst. Vi tar et ekstra steg for å bevare din investering, og vakuumimpregnerer våre vinduer og dører, slik at de er ekstra motstandsdyktige mot sopp og råte. Vi bruker furu med ca. 90% kjerneved, hentet fra bærekraftige skoger i Nord-Europa.

Nysgjerrig? Les mer om NorDan vinduer og dører på www.nordan.no

Fabrikkbilde-Moi.jpg_1400_web.jpg

#Reklame
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra NorDan!

Finn forhandler