Minimalistisk hus med utleiedel All-Tid

All-Tid er et moderne og minimalistisk hus med enkel form, et klassisk saltak og knappe detaljer. Det har det arkitekt Karin Remmen vil betegne som et gjenkjennelig formspråk.

– Huset har en enkel konstruksjon med fire vegger og et tak som gir det en gjenkjennelig form. Det er gjerne sånn vi ser for oss et hus i hodet vårt, forklarer Karin.

Video: Arkitekt Karin Remmen forteller om tankene bak eneboligen All-Tid. 

Siden eneboligen All-Tid består av et enkelt, rektangulært volum, har Karin valgt å legge til elementer som gjør boligen mer spennende. Carporten gir et overbygd inngangsparti og en skjermet uteplass i andre etasje.

– Jeg har holdt detaljene rene. Taket er uten utstikk, vinduer har hele flater uten mye inndelinger og vindusomrammingene er minimale.

Den enkle formen gjør at dette er et hus som er rasjonelt og enkelt å bygge.

All-tid_exterior_1185_web.jpg
Stram og gjenkjennelig form, med en praktisk carport som også er takterrasse og overbygd inngangsparti.

Et hjem for nye familiesammensetninger

Fordelene med dette huset er mulighet for mange soverom og utleiedel. Utleieleiligheten er på 50 kvm, følger prinsipper om inkluderende design og er tilgjengelig for rullestolbruker.

–  Hovedleiligheten har en boligflate på rundt 120 kvm. fordelt på to etasjer, og mulighet for hele fem soverom. Fokuset mitt har vært å tegne en rasjonell familiebolig med flest mulig soverom og romslige nok fellesarealer, sier Karin.

All-tid_Interior_1185_web.jpg
Det romslige og lekre kjøkkenet sett fra stuen. Til høyre er adkomst til takterrassen oppå carporten. 

Boligen passer for nye familiesammensetninger med dine, mine og våre barn. Den har fleksible rom og kan fungere godt for mange ulike familier.

Lett å forlenge og tilpasse

All-Tid er et standardhus med mange tilpasningsmuligheter. Du trenger ikke ha en utleiedel, og om du vil ha et soverom istedet for en ekstra stue nede, er det helt uproblematisk.

– Det er lett å forlenge boligen om du vil ha større stue og kjøkken. Carporten kan flyttes for å passe til adkomsten til huset der du vil bygge det, forklarer Karin.

nono_int1_-(1-of-21)_web.jpg
Arkitekt Karin Remmen ved tegnebrettet i full sving med en kundetilpasset versjon av eneboligen All-Tid.

Finn prisen der du vil bo

Registrer deg og finn prisen på dette huset der du vil bygge og bo. Din lokale Nordbohusforhandler hjelper deg gjerne med valg og tilpasninger.

Gå til huset All-Tid og finn din lokale pris.

Hva er et godt hus for arkitekten?

Karin Remmen er en arkitekt med solid og lang erfaring.

– Et godt hus for meg er et hus du kan bo i på mange måter. Hjem skal være funksjonelle og enkle å orientere seg rundt i. Det skal være lett å finne fram i huset. Mottoet mitt er å lage en god bolig først og fremst for kunden, men også så funksjonelt godt at jeg kan tenke at, jo her kunne jeg godt ha bodd selv.

nono_int1_-(12-of-21)_karin_web.jpg
Karin Remmen, en av Nordbohus sine erfarne og dyktige arkitekter.

 

Se mer om eneboligen All-Tid

Finn forhandler