Bilde av Johannes Klæbo foran en PC

Johannes Høsflot Klæbo vurderer arkitekttegnet bolig

Johannes Høsflot Klæbo​ brukte pausen fra World Cup i desember 2020 til å trene og til å se på helt nytt hus! Nordbohus tar smittevern på alvor og tilbyr digitale møter, og Johannes ville sjekke mulighetene for et arkitekttegnet​ hus til Pernille og seg selv. Se video fra møtet og ta del i Johannes sine gode spørsmål til oss! Video nederst i artikkelen.

Det er mange som benytter smittevern-tiden i hjemmet til å vurdere et helt nytt hjem. Det gjør Johannes Høsflot Klæbo og hans samboer Pernille også, og hos Nordbohus kunne han få et digitalt møte for å opprettholde fokuset på helse og smittevern. Johannes er så heldig at han og Pernille har et fint hus allerede, men de vurderer likevel å bygge nytt for å få det akkurat slik de ønsker. De har sett gjennom alle eneboligene på nordbohus.no men de fant ikke en bolig som var helt aktuell for deres behov og deres tomt. I den forbindelse lurte Johannes på om det var mulig å få tegnet en helt ny bolig, og selvsagt er det muligheter for det i Nordbohus. Vi har et eget konsept som heter «Arkitekttegnet fra Nordbohus» og det betyr at vi tegner huset med blanke ark ut fra kundens ønsker og tomtens egenskaper.

Egen arkitekt?

Alle som kjenner Johannes vet at han liker å samarbeide med andre i familien. Hans bror Ola kjører youtube-kontoen, hans far er manager og hans morfar er trener. Når han da forteller at han har en tante som er arkitekt så overasker det oss ikke at han ønsker å benytte henne i arbeidet på sitt nye hus. -Jeg har jo en tante som er arkitekt, kan hun tegne huset og Nordbohus bygge det, spør Johannes i videoen som du kan se nedenfor. Svaret er ja. Nordbohus samarbeider ofte med andre arkitekter, og så lenge vi kan ta over arkitektens tegninger og gjøre våre konstruksjonsberegninger i henhold til våre retningslinjer og teknisk godkjente byggesystem så går det helt fint. Det er faktisk ganske vanlig. Nordbohusforhandleren Wari-Hus er et godt eksempel. De bygger mye som er tegnet av andre arkitekter, og her kan du se en del av deres fabelaktige referansebilder.

En arkitekttegnet funkisbolig
Huset i skogen - Casa Kallevig. Fotograf Jan Peter Lehne, arkitekt Haarklau-Lindeberg-Egeland AS. Bygd for å vare av Nordbohusforhandleren Wari Hus.

Byggetid og ventetid

I filmen så tar markedssjefen litt hardt i når han snakker om ventetid før byggestart. I noen tilfeller er det fullt mulig få oppstart tidligere, det vil variere fra sted til sted, det samme gjelder byggetid. Kontakt din lokale Nordbohusforhandler for mer informasjon der du vil bo.

Velg det som passer for deg

I Nordbohus kan du velge det som passer for deg. Velg en bolig fra vårt eneboligkonsept, eller be oss tegne en variant av våre boliger for deg. Om du vil så tegner vi en helt ny arkitekttegnet bolig. Et annet alternativ er å velge en bolig fra et av våre mange boligprosjekter. Du kan se noen av dem her: Til salgs i Nordbohus. Velkommen til oss :-)

Nedenfor kan du se video av Johannes sitt møte med Nordbohus. 

Nordbohus er en av Langrennslandslagets sponsorer​. Heia Norge - Heia Nordbohus.

Likte du musikken i filmen?
Hør hele låten med "Nordbohus og Tømrerlaget" på Spotify og på Apple music


Skrevet av Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.

 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18