Illustrasjon av tomannsboligen Villa Lilla 5

VillaLilla5

Villa Lilla 5 er en lys og luftig tomannsbolig med praktisk planløsning og 3 soverom. Her er det lagt til rette for høy trivsel og best mulig utsikt i en bolig med flott og moderne design.

Fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen i 2. etasje har du utgang til en stor og flott takterrasse, som blir et fantastisk tilleggsareal i sommerhalvåret. Her kan du nyte godværsdager med familie og venner. Etasjen har i tillegg en praktisk bod ved kjøkkenet. I 1.etasje finner du en romslig hall, 3 soverom og bad. Inngangspartiet er overbygd med tilgang til teknisk rom. I forbindelse med garasjen har du sportsbod med ekstra lagringsplass.  

Dette sier arkitekt Else Dahlseng om Villa Lilla-konseptet:
Vi startet prosessen med å se på gamle treskjæringstradisjoner og strikkemønster. I strikkemønstrene så vi hvordan maskene hang sammen og skapte helhet, flater og åpninger. Og deretter overførte vi tankegangen til arkitekturen. Den gamle tradisjonen fra strikketøy og håndarbeid har blitt til noe nytt i en annen form. Vi har strikket oss oppover i bygget, felt av, lagt til og hoppet over en maske når vi så nytten i et vindu eller en dør. En form må komme fra noe, og det gjør Villa Lilla.

I Villa Lilla ønsker vi å legge til rette for interaksjon mellom mennesker. Det åpne rommet med kjøkken/stue, selve dagligrommet, er en god arena for å møtes. Her har du mye luft under taket og mye lys. Det legges til rette for trivselen til deg som skal bo. Vi har gjort valg med tanke på best mulig utsikt, kommunikasjon med omgivelsene og interaksjon mellom mennesker og rom.
 

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Tomannsbolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
133.10 m²
P-rom hovedbolig
97.8 m²
Bebygd areal
184.2 m²
Største bredde
11.9m
Største lengde
19.2m
Soverom
3
Energimerke
B

Finn din lokale pris ved å opprette en brukerkonto på Min side

Finn din pris

Gladsnekker`n 1/20 Marit og Terje i tomannsboligen Villa Lilla

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge og sjekker om kundene trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Marit og Terje Sagenes på Gjøvik. De bor i en to