Finn din pris

Nova

Med sine stilrene linjer er dette et enestående hus. Stuen i toppetasjen har store vindusflater og er omkranset av en takterrasse. Husets største soverom har både eget bad og garderoberom – noe som er både praktisk, privat og litt hverdagsluksus.

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Skrå tomt
BRA totalt
311.80 m²
P-rom hovedbolig
228.8 m²
Bebygd areal
185.0 m²
Største bredde
16.8m
Største lengde
13.7m
Soverom
4
Energimerke
B

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg gjerne!

Bestill møte med oss

Illustrasjoner og plantegninger

Finn din lokale pris og gjør tilpasninger

Pris på alle våre eneboliger finner du her på nettsiden for de fleste kommunene vi har forhandlere i. For å få opp prisen der du bor, registrerer du en bruker og logger inn. Pris vil da bli synlig for alle husene. Du velger et hus og gjør egne tilpasninger – og får opp din pris for huset.

Finn din pris

Eneboligen Nova i Måløy

Eneboligen Nova er en herlig stor funkisbolig. Denne utgaven står i Måløy og byr på mange flotte løsninger og svært flott interiør. Bygd for å vare av Nordbohus

Gladsnekkern 8 - sesong 2: Hjemme hos Kristin og Lars i eneboligen NOVA

Eneboligen NOVA er et av flaggskipene i Nordbohus. En enestående bolig med mye rom, lys og det meste du kan drømme om i et moderne funkishus. I Nova på Borgen i