Gravid med tvillinger og nytt hus

Da samboerparet Isabell Tangerud og Emil skulle bygge sitt nye hjem, var det viktig at ting ble gjort skikkelig fra første stund. Derfor valgte de å bygge huset sitt med Peab Nordbohus Skien.

Da Isabell og Emil ble gravid med tvillinger, kom behovet for større plass å bo.
– Vi har en sønn fra før, og når vi nå skulle gå fra tre til fem på ganske kort tid, innså vi at det kom til å bli behov for litt mer armslag, forteller hun.

I et stille og familievennlig nabolag i Siljan rett utenfor Skien bygges huset til Isabell og familien. – Vi har vært innom og sett på byggingen ganske ofte, men er så klart veldig spente på det ferdige resultatet, smiler Isabell.

Praktiske løsninger for familienIsabell sitter foran peisen med sine to tvillinger i fanget

Smarte og praktiske løsninger ble vektlagt gjennom hele prosessen da paret skulle bygge nytt hjem. Siden Isabell var gravid med tvillinger, valgte de også å ta alle valg rundt boligen før selve byggingen var i gang. På den måten var det bare å sette i gang med byggingen når alle planer var klare.
– Hele prosessen startet i april, og nå i slutten av oktober var huset ferdig, så dette har gått fort, smiler Isabell. Det var mange som sa til oss at det kom til å bli veldig stress å bygge hus samtidig som vi gikk gravid med tvillinger, men det gikk over all forventning. Alle som jobbet med å bygge huset var utrolig dyktige, og det har ikke vært noe tull, forteller Isabell. 

Falt for Aurora

Etter å ha vært innom flere boligkjeder, falt valget på Peab Nordbohus i Skien og eneboligen Aurora. Aurora er et romslig familiehus, og er ikke uten grunn en av Nordbohus sine bestselgere hvert eneste år.
– Aurora passet perfekt til oss og våre behov! Det har en veldig praktisk planløsning, hvor tre av de fire soverommene er plassert i samme etasje. På den måten får alle sitt soverom på samme plan, og det er veldig greit nå når barna er så små. Det fjerde soverommet i underetasjen blir gjesterom de første årene, så kan det jo være at vi flytter ned dit med tiden, forklarer Isabell.

Planløsningen i huset Aurora var særlig ideell for småbarnsfamilien.
– Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning som vi liker veldig godt. Med små barn skjer det jo noe hele tiden, og med åpen stue -og kjøkkenløsning kan vi ha oversikt over barna i stua samtidig som vi lager mat på kjøkkenet, ler Isabell.

Vil du vite mer om Aurora og finne din nøkkelferdige pris? Se her.

Fasadebilde av kundetilpasset versjon av eneboligen Aurora
Med utvidet ark fikk de mye mer plass i loftstuen og i stue/kjøkken-sonen i første etasje. 

Smarte tilvalg og luftige flater

Familien valgte også å gjøre noen små endringer fra originaltegningene til Aurora.
– Vi var veldig fornøyde med huset fra første stund, men noen små justeringer ble det likevel. Vi fikk blant annet bygd inn en ark for spisestuen. Her satte vi inn store, gode vinduer som gir masse deilig dagslys inn til spiseplassen. Ved å bygge arken fikk vi også en større loftstue oppe og en større stue nede, noe som gir oss litt ekstra armslag i hverdagen, sier hun.
– Vi valgte også å sette inn en sjakt til skittentøyet på badet oppe, slik at all klesvask havner direkte på vaskerommet. Det tror jeg kommer til å komme godt med, smiler Isabell.

Nå gjenstår det bare å få på plass garderobeløsningen, samt litt annet småplukk, så står alt klart for familien på fem til å flytte inn!
– Jobben Peab Nordbohus Skien har gjort har vært utrolig god, og vi har følt oss trygge og ivaretatt gjennom hele prosessen. I og med at vi fikk tvillinger midt i byggingen, var dette naturlig nok veldig viktig for oss, forteller Isabell.

 

Skrevet av Bennett reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18