Gladsnekkern nr. 20 - Hjemme hos Tone og Knut Stian i kundetilpasset utgave av eneboligen Sans

Den flotte eneboligen Sans fotografert fra drone. Se video lenger ned på siden.

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Tone og Knut Stian i Byglandsfjord som bor i eneboligen SANS

Tone og Knut Stian har gjort mange smarte endringer, og vi besøker dem på samme dag som ettårsbefaringen gjennomføres av tømrer David fra Nordbohusforhandleren Wari-Hus As

David-fra-wari-hus.jpg
Tømrer David var akkurat ferdig med ettårsbefaringen da Gladsnekkern ankom. David har bygd huset, og kommer tilbake etter ett år for å se om alt er som det skal være. 

Da Gladsnekkern skal ringe på hos Tone og Knut Stian må han stoppe opp og dvele litt ved ringeklokken. Den enorme liksom-slekten "Friedland" har nemlig ikke navnet sitt på ringeklokken. Her har de klart å sette inn sitt eget navn, og Gladsnekkern lar seg glede :-) 

ikke-friedland.jpg
Ikke "Friedland" som bor her :-) Gladsnekkern er imponert.

Det første rommet de inspiserer samme med Gladsnekkern er vaskerommet. -Det er den første endringen vi gjorde også, sier Knut Stian. De har nemlig flyttet vaskemaskin og tørketrommel fra badet og inn der det opprinnelig var en bod. I tillegg har de laget en legendarisk smart skittentøy-sjakt fra badet som er like over. Smart! Gladsnekkern liker det han ser men han har ikke tid til å dvele ved det. -Vi må videre, jeg koser meg sånn, sier vår mann. 

Vel fremme på kjøkkenet får Gladsnekkern høre om flere endringer paret har gjennomført i eneboligen Sans. På kjøkkenet var det opprinnelig en hel vegg, men den har de fjernet og heller gått for en halv-vegg. De har dermed enda bedre kontakt med spisestuen og stuen forøvrig fra kjøkkenet. I tillegg oppnådde de mer benkeplass, som var noe Tone ønsket mest mulig av.

Oppe i loftsetasjen får Gladsnekkern nyte synet av en herlig stue, med en enestående utsikt. 

loftstue-sans-byglandsfjord.jpg
Herlig utsikt fra loftstuen

I loftsetasjen forøvrig er det gode soverom og det kjekke badet med skittentøy-sjakten.

Dette er siste filmen med Gladsnekkern i denne sesongen. Vi er svært takknemlig for den fine jobben han har gjort for oss. Tusen takk Gladsnekkern!

Tusen takk også til Tone og Knut Stian. Takk for at dere tok så godt imot Gladsnekkern vår, og takk for at dere valgte Nordbohus. Det er vi veldig takknemlige for. 

Mer om Gladsnekkern 

 

Gladsnekkern nr. 20 - ettårsbefaring hjemme hos Tone og Knut Stian i eneboligen Sans

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Tone og Knut Stian i Byglandsfjord som bor i enebo