Gladsnekkern nr. 19 Herlig stor utgave av eneboligen Kuba

Den store utgaven av eneboligen Kuba ligger fint i området med sin mørke fasadefarge. Stilig! Se video lenger ned på siden.

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Marianne og hennes familie som bor i Kongsvinger. Bygd for å vare av Nordbohus Kongsvinger.

Marianne og hennes familie bor i svært stor utgave av eneboligen KUBA. Her er det mye plass! Boligen er tilpasset og utvidet ganske så kraftig i forhold til originalutgaven. Selv om boligen er stor så fremstår den lun og trivelig, i tillegg til å være meget moderne i både fasade og interiør. 

I Marianne sin familie er de seks personer, og de trenger således god plass. I første etasje er det et romslig lekerom, som kanskje med tiden vil bli en ekstra stue. Der er de fleste lekene samlet. -Alle soverommene til ungene er like store, så vi gjorde det ganske enkelt der når vi tegnet om boligen, sier Marianne mens hun og Gladsnekkern vandrer rundt i det store flotte huset. 

vaskerommet.jpg
Med seks personer i husholdningen er det kjekt med en ekstra vaskemaskin og en romslig vaskeavdeling. 

Huset har romslige bad og vaskerom. Gladsnekkern er uenig i å kalle det vaskerom, og døper det umiddelbart om til vaskeavdeling! I andre etasje er det mye lys fra store vinduer, og en herlig veranda på 70 kvm. -Den er jeg veldig fornøyd med, sier Marianne. 

stue-kuba-kongsvinger.jpg
I den romslige stuen er det mye gulvplass. Den fungerer nemlig som bilbane også for de minste guttene i familien :-) 

Som om ikke det var nok så huser faktisk boligen en helt egen svigerfamilie-avdeling med soverom og tv-krok. God plass til alle!

Tusen takk Marianne, for at du tok så godt i mot Gladsnekkern vår. Han var veldig imponert. Og tusen takk for at du valgte Nordbohus, det er vi veldig takknemlige for. 

Mer om Gladsnekkern

Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

 

Gladsnekkern nr. 19 - Herlig stor utgave av eneboligen Kuba

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Marianne og hennes familie som bor i Kongsvinger.