Gladsnekkern nr. 17 Hjemme hos Signe og Wiggo i eneboligen Orion

Signe og Wiggo i sin flotte enebolig. Se video lenger ned på siden.

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Signe og Wiggo som bor i Kongsvinger i en meget flott utgave av eneboligen ORION. 

Denne flotte utgaven av eneboligen Orion er bygd for å vare av Nordbohus Kongsvinger. Orion er et hus i en lett herskapelig stil, og Gladsnekkern lar seg umiddelbart fascinere når han kommer inn i huset. -Det er litt sånn Falcon Crest, Dynastiet-entrance her? utbryter han nærmest som sin første melding. Han fortsetter å kommentere stor trapp, lysekrone og høyden under taket, før han husker på at han har et helt hus å se på, ikke bare hallen. 

Signe og Wiggo viser han rundt i sin flotte bolig, og de har veldig mye å vise frem. Orion er i utgangspunktet en meget flott bolig, med to hele etasjer (ikke skråtak i andre-etasjen). Akkurat Signe og Wiggo sin versjon av Orion har noe spesielt ved seg. Det er noe gjennomført og stilig over det hele. Interiøret, fargene, stemningen og hele huset i seg selv sier klart i fra at her er det meget trivelig å være. Gladsnekkern er selvsagt enig, og spaserer elegant videre som om han bodde der selv. 

Signe-og-Wiggo_orion---stue-bilde-fra-filmen.jpg
Herlig kjøkken med øy og mye benkeplass, og kort vei til stue. Lekkert!

En av årsakene til at Signe og Wiggo valgte Orion er den åpne løsningen mellom stue og kjøkken. Her har de bygd et stilig kjøkken med særdeles mye benkeplass, og en praktisk kjøkken-øy. Svært stilig!

Nedenfor kan du se video fra det trivelige møtet mellom Gladsnekkern, Signe og Wiggo. 

Tusen takk for at dere tok så godt i mot Gladsnekkern vår! Han var veldig imponert. Og tusen takk for at dere valgte Nordbohus, det er vi veldig takknemlige for. 

Se mer fra Gladsnekkern


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS
 

 

Gladsnekkern nr. 17 - Hjemme hos Signe og Wiggo i eneboligen Orion

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Signe og Wiggo som bor i Kongsvinger i en meget fl