Gladsnekkern nr. 14 - Nina i sin kundetilpassede tomannsbolig

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Nina og hennes familie som bor i den populære tomannsboligen Twist. 

Nina sin utgave av tomannsboligen Twist ligger i boligfeltet Bråtabakken og har en herlig beliggenhet på Geithus like ved Vikersund. Utsikten mot verdens største skiflygingsbakke er spektakulær, og boligen er bygd for å vare av Nordbohus Modum.

Tomannsboligen Twist er en av Nordbohus sine mest populære boliger på våre boligfelter. Den er bygd hundrevis av ganger over hele landet. Det er mange kunder, blant annet Nina, som trives svært godt i den meget innholdsrike boligen. 

-Vi kjøpte boligen mye på grunn av planløsningen, og muligheten for mange soverom. Jeg valgte bort bad oppe til fordel for et ekstra soverom, sier Nina. I Nordbohus er det nemlig slik at man kan få tilpasset boligene til eget behov og ønsker, under forutsetning at man er tidlig ute selvsagt. Er et boligprosjekt lansert og planlagt ferdig så blir det bygd slik det er planlagt, men man kan likevel få tilpasninger som type parkett, fliser, kjøkken og øvrige overflater.

I tillegg til en innholdsrik bolig innvendig har Nina og familien en flott uteplass med bålpanne og det hele. -Om sommeren hender det jeg sover her ute, sier Nina. 

Tusen takk for at dere tok så godt i mot Gladsnekkern vår, Nina! Han var veldig imponert. Og tusen takk for at dere valgte Nordbohus, det er vi veldig takknemlige for.

Se mer om tomannsboligen Twist


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

 

Gladsnekkern nr. 14 - hjemme hos Nina m/fam. i tomannsboligen Twist

Gladsnekkern reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Nina og hennes familie som bor i den populære toma
Finn forhandler