Gladsnekkern nr. 12 - fordelene med Nordbohus - hvordan bli forhandler?

Adm. Dir. Birger Aspaas på kontoret med en kart bak seg som viser kjedens forhandlere fordelt over hele landet. Se video lenger ned på siden.

Gladsnekker`n reiser rundt i hele landet for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gangen sjekker han selve NORDBOHUS og finner ut fordelene med selskapet og forhandlerne. 

Hva kreves egentlig for å bli Nordbohusforhandler? Administrerende direktør Birger Aspaas (tidl. kjedeleder) er intervjuet sammen med Per Erling Tellnes fra Nordbohus B Telle Trearbeid og Pål Sande fra Nordbohus Orkladal (tidl. VIBO Entreprenør avd. bolig).

-Jeg pleier å si vi har 40 ansatte her som hver dag jobber for å forsterke konkurransekraften hos våre forhandlere, sier Birger Aspaas som er administrerende direktør i Nordbohus AS. 

Nordbohus er alltid på utkikk etter flere gode forhandlere til kjeden, men det er ikke alle som får muligheten. Det er strenge krav til dem som ønsker inn i kjeden. Grunnen til det er blant annet vår sterke merkevare som vi verner om for alt i verden. -Man må dele vår filosofi om høy byggfaglig kvalitet og meget tilfredse kunder. Er man enig i det så kan vi ta en prat, sier Aspaas. 

Etter å ha pratet med direktøren reiser Gladsnekkern videre til to av kjedens forhandlere for å sjekke saken nærmere. Er det så bra som det høres ut? Er det fokus på kundetilfredshet og byggfaglig kvalitet der ute? Gladsnekkern blir overhodet ikke skuffet i møtet med Nordbohus B. Telle Trearbeid og Nordbohus Orkladal (tidl. VIBO Entreprenør avd. bolig). Inntrykket blir forsterket, og Gladsnekkern sitt oppdrag er avsluttet. Se video fra møtene lenger ned på denne siden.

Se mer om Gladsnekkern


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

 

Gladsnekkern nr. 12 - hva kreves for å bli Nordbohusforhandler?

Hva kreves egentlig for å bli Nordbohusforhandler? Adm. direktør Birger Aspaas er intervjuet sammen med Per Erling Tellnes fra Nordbohus B Telle Trearbeid og På